tiistai 28. marraskuuta 2017

Marraskuun synkät?


Kylläpä tämä värihaastepostausten otsikointi käy kerta kerralta hankalammaksi. Sen siitä saa, kun yrittää olla näppärä, eikä voi yksinkertaisesti laittaa vaan sitä väriä otsikkoon. Kysymysmerkkikin siihen jäi, koska ''synkkä koru'' tuntuu lähes mahdottomalta yhtälöltä. Mutta, minun marraskuuni on ollut siis korujen osalta musta. Eipä täällä silti juurikaan synkistellä; iloisemman väriset helmet kuiskivat laatikoista, enkä sitten malttanut tyytyä ihan pelkkään mustaan.
Verkkoputkea käytin viimeksi viime vuoden maaliskuussa. Intoilin silloin minulle uudesta materiaalista, mutta putkihommat jäivätkin sitten unholaan. Suurin syy tähän on se, että putken päiden kaunis ja kestävä päättely tuntuu musta ihan liian hankalalta. Toinen putkikoruista syntyi, kun pujotin vaaleanvihreitä helmiäislasihelmiä verkkoputken sisään. Näitä kuvia katsellessa korusta tuli mieleen toukka, joka on pukeutunut verkkosukkaan.

Tällä kertaa kaikki korut ovatkin kaulakoruja, kappas vaan. Pitkässä kaulakorussa on upeiden, mustien akaattien lisäksi ruusukvartsia ja mintunvihreää kiveä, jonka lajia en muista. Korunjakajan voi asettaa kaulalle haluamaansa kohtaan, mutta itse käyttäisin sitä jommalla kummalla puolella edustaa, noin keskikohdalla.

Enää yksi haastepostaus jäljellä, mutta sitä ennen on luvassa kuitenkin tämänvuotinen joulukalenteri. Nähdään siis ihan pian!


2 kommenttia:

Kommenttisi piristää päivääni. ♥