perjantai 22. heinäkuuta 2016

Korvatkin kukkii
Kesä on tainnut saapua koruihini, tai sitten oon muuten vaan ihan höpsähtänyt kaikenlaisiin kukkiin viime aikoina. Hartsiruusuvillitys jatkuu edelleen, mutta sen rinnalle on tullut myös lucitekukkainnostus. Kukkivissa laukkukoruissa on isoja, upeita lucitekukkia, joita oon käyttänyt koruissani ennenkin. Nyt innostuin taas korvakoruista ja käytin niihin pienempiä, kellomaisia kukkia.
Törmäsin muutamaan punaiseen kellokukkaan helmilokerikkoja penkoessani ja siitä se ajatus sitten lähti. Oon tottunut tekemään melko yksinkertaisia korvakoruja, mutta nyt halusin näpertää jotain vähän erilaista ja näyttävämpää. Pidin lopputuloksesta niin paljon, että halusin tehdä samanlaisia korviksia muissakin väreissä. Etsin netistä lisää kukkia, mutta täysin samanlaisia en löytänyt, joten oli tyydyttävä toisenlaiseen malliin.
Viimeksi korvakoruja postatessa valittelin niiden värimaailman köyhyyttä. Tällä kertaa valikoima onkin värien suhteen paljon parempi, vaikka ihan joka värissä en kukkia onnistunutkaan löytämään. Yksi puuttuva väri, keltainen, onkin seuraavan postauksen keskiössä. Sitä odotellessa... Oikein mukavaa viikonloppua kaikille.
3 kommenttia:

Kommenttisi piristää päivääni. ♥