lauantai 14. heinäkuuta 2018

Timanttista
Pahoittelen, jos jollakulla nämä massajutut tulevat jo korvista ulos. Välillä tuntuu itsestäkin, että tämän blogin nimi pitäisi muuttaa muotoon Marikan massailut. Oon vaan jostain syystä innostunut oikein urakalla muovailuista. Innostuksen johdosta olen ostanut uusia, ihania massailumuotteja; niin leikkaavia kuin silikonisiakin.
Yksi uusista silikonimuoteista on täynnä erimuotoisia ja -kokoisia koloja timanttien valmistukseen. Olen tykästynyt eniten näihin kolmeen muotoon, joista tulee kivoja nappikorvakoruja. Ylimmän kuvan timantit käytän todennäköisesti johonkin askarteluun, ehkäpä toiseen valokuvakehykseen. Sen ainakin tiedän, että nuo timantit kuuluvat ehdottomasti mustalle taustalle.
Korvisten sävymaailma on pastellia, johon ihastun koko ajan vaan enemmän. Tein huvin vuoksi yhdet eriparikorviksetkin, mutta näin jälkikäteen mietittynä ne olisivat voineet näyttää paremmilta niin, että vaikka muotoja on kaksi, olisivat ne kuitenkin samaa väriä.


2 kommenttia:

  1. Kivoja timantteja. :) Näihin voisi lisätä vielä ripauksen blingblingiä, vois olla hauskoja. ;) Mukavaa heinäkuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Unohtuikin tekstissä mainita, että ostin näitä varten sellaista kimaltavaa massaa, mutta se ei sitten ollutkaan käytössä niin kaunista kuin paketissa... Helteistä heinäkuuta sinulle myös. ♥

      Poista

Kommenttisi piristää päivääni. ♥