sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Askarrellaan paskarrellaan


Ilmoitin viime viikonloppuna Facebookissa pitäväni lankahelmeilytaukoa ja keskittyväni muihin koruilujuttuihin. Sainkin sitten vielä pari tilausta (joista en kyllä pannut ollenkaan pahakseni) jotka valmistuivat alkuviikosta. Lankahelmiä on nyt syntynyt parin kuukauden aikana yhteensä 1 566 kappaletta. Kerrytän pikku hiljaa materiaalivarastoa uusia lankahelmiä varten, joten lisää tulee aivan varmasti ja paljon.

Tauon aikaiseksi koruilupuuhaksi (tai ensimmäiseksi niistä) saapui sopivasti tilaus kaulakorusta; hieman pidempää, kaksirivistä lasihelmikorua pukkaa. Sitä olemme asiakkaan kanssa yhdessä miettineet ja suunnitelleet, mutta valmistuksen pääsen aloittamaan vasta ensi viikon puolella, sillä korua varten on tilattava aineita. En ole oikein osannut tässä välissä aloittaa mitään uutta korua, oikeastaan inspiraatio taitaa olla vähän hukassa. Päätinkin sitä vastoin vaihteeksi askarrella. Miten hauskaa olikaan leikkaaminen ja liimailu, piirtely ja värittäminen pitkästä aikaa!




Koruideavihkoni sai uuden ilmeen. Se onkin ollut jo liian kauan tympeän, tavallisen mustakantinen. Rakastan tuota turkoosia kuviopaperia, voisin laittaa sitä ihan joka paikkaan ja paketoida itsenikin siihen. Työn alla olevasta kaksirivisestä kaulakorusta piirtelin tuonne vihkoon joitain ideakuvia, mutta niitä en kehtaa julkisesti esitellä.




Askartelin onnittelukortin pienelle tytölle. Löysin kätköistäni kuviokartonkia, jossa oli noita kauniita kukkia ja päätin sitten leikata niitä kortin somisteeksi. Samoja kukkia on myös koruideavihon kannessa. Prinsessalle piti laittaa tietenkin myös rutkasti blingiä ja pilkullisia papereita, sillä hän on ihan höpsönä pilkkuihin.





Kerrankin oon trenditietoinen! Vai onko aikuisten värityskirjatkin jo menneet pois muodista? Samapa tuo, oonhan tottunut innostumaan kaikesta aina pari vuotta enemmistön jälkeen. Oon siis saanut kaksi värityskirjaa lahjaksi ja molempia ehtinyt aloittaakin. Kunnolliset värikynät ovat vielä ostoslistalla, mutta tällä hetkellä mulle riittää ne nysät, jotka kaapista löytyy. Tussejakin on jonkinnäköisiä... Mietin myös, pitäisikö kokeilla yhden kuvan värittämistä vesiväreillä. On se vaan mukavaa puuhaa tuo värittely!

Ihanaa alkavaa viikkoa, immeiset ja pahoittelut huonoista kuvista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni. ♥