sunnuntai 24. joulukuuta 2017

Joulukoristekalenteri, luukku 24


Joulukuu on kulunut taas hirveän nopeasti ja joulukalenterissa koittaa jo viimeisen luukun avaus. Kalenterin saama suosio on ollut iloinen yllätys; luukku 10 helmipalleroineen nousi jopa kaikkien aikojen luetuimmaksi postaukseksi blogissani. Kaunis kiitos kaikille teille, jotka avasitte luukkuja kanssani täällä blogissa tai Instagramin puolella. Kiitos katseluista, tykkäyksistä ja ihanista kommenteistanne.

Viimeistä luukkua koristavat kaksi erityylistä helmimandalaa. Tämä joulukalenteri on osittain paluu rakkaiden, hieman unohtuneiden materiaalien ja tekniikoiden pariin. Näitä mandaloitakin askartelin viimeksi vuosia sitten löydettyäni niiden ohjeen netistä. Siitä on jo vähintään kymmenen vuotta aikaa, joten ei ihme, etten enää löytänyt tuota ohjetta teille jaettavaksi. Se on kuitenkin itselläni tallessa paperiversiona (englannin kielisenä), joten jos joku muukin tahtoo näitä mandaloita kokeilla, jaan ohjeen mielelläni.

Halusin tehdä mandalasta sekä hyvin jouluisen että enemmän itseni näköisen version. Tämä kuuluu todellakin sarjaan koukuttavat helmityöt, joten oli ihme, että tyydyin tekemään vain kaksi erilaista. Eiköhän näitä valmistu taas lisää, kunhan aikaa löytyy. Jouluisempaan mandalaan askartelin helmistä vielä ripustimenkin - ja söpön, pienen rusetin silkkinauhasta. Fuksiamusta versio saa todennäköisesti vielä itselleen satiininauharipustimen.

Kiitos seurasta ja ihanaa joulua kaikille, koristeilla tai ilman!

 

4 kommenttia:

 1. Ihana päätös ihanalle kalenterille. :) Nämä mandalat on kyllä tosi kauniit! Mukavia joulunpyhiä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos! ♥ ♥ Ihana, että olit mukana availemassa. :)

   Poista
 2. Ihania ovat nämäkin helmityö mandalat ja oli kiva availla kakenterisi luukkuja ❤️ .
  Kiitos minulle uusista malleista / ideoista joita sain sinun kalenterista 🙂
  Hyvää Tapaninpäivää !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle, kiva kun olit mukana ja jätit ihania kommentteja. ♥ ♥

   Poista

Kommenttisi piristää päivääni. ♥