sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Massa taipuu


Ennen uudempien, tämän vuoden puolella valmistuneiden korujen esittelyä olen koostanut vielä viimeiset viimevuotiset tilaustyöt yhteen postaukseen. Nämä ovat siis kaikki massailutilauksia.

Äiti tilasi korviinsa kantarellit ja rusettikisut - ja minä tietysti toteutin. Sieniä oli erityisen hauska tehdä, sillä mitään vastaavaa en ollut ennen muovaillut. Tyylilleni uskollisena tein sienistä hyvin yksinkertaistetut, ei kovin realistiset mutta silti todennäköisesti tunnistettavissa olevat. Rusettien muotoa mietiskelin uudelleen ensimmäisten rusettikissojen jälkeen ja mielestäni tämä uusi muoto on onnistuneempi kuin alkuperäinen, pehmeäreunainen rusetti.

Elukoiden vakkarihamstraaja, koruilijatoveri HelmiPopista, tilasi jälleen uusia massahahmoja. Tuttujen kisujen ja pöllöjen lisäksi askartelin kokeeksi mukaan yhden leppäkertunkin. Leppis näytti kyllä mielessäni paremmalta kuin valmiina hahmona, joten kokeeksi tämä taitaa jäädäkin.Loppuvuodesta pääsin pitkästä aikaa askartelemaan pari massahahmoavainkorua. Molemmat menivät samalle asiakkaalle. Ihanan raikkaan naamiokisukorun lisäksi toivottiin maltillisemman väristä pöllökorua, jossa pöllöjen vartalot olisivat tavanomaisen tumman ruskean sijaan mustia. 

Olen suunnitellut teille jotain kivaa tulevan ystävänpäivän kunniaksi, mutta siitä lisää ensi kerralla. ♥


4 kommenttia:

  1. Onpa noi ragdoll-kisut ihania! :) Semmoinen Grumpy Cat -versio ois ihan mainio. :D

    VastaaPoista
  2. Oi miten ihania kaikki,kisut,pöllöt ja leppis <3
    Hyvää alkuviikkoa!

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää päivääni. ♥