maanantai 3. joulukuuta 2018

Fimojoulukalenteri, luukku 3
Tällaisen luistimen sain aikaan. Täytyy jo tässä vaiheessa sanoa, että oli ihan älyttömän vaikea keksiä 24 erilaista, kalenteriin sopivaa riipusta, jotka vielä osaisi toteuttaa. Viime vuoden joulukalenteriin oli ihan yhtä hankala keksiä koristeita, mutta jotenkin se oli päässyt jo unohtumaan. Kai tämä kertoo siitä, että näistä kalentereista jää kuitenkin päällimmäiseksi hyvä mieli, eivätkä ne vastoinkäymiset. ♥


4 kommenttia:

 1. Oi miten ihana <3 Mukavaa joulun odotusta :)

  VastaaPoista
 2. Söpö! :) Ja eiks ookki hassua, välillä hirvittää, että saako luukut tehtyä ja mitäs niistä tykätään, mutta sitten se on kumminkin sen vaivan arvoista, ja todennäköisesti kaikki luukutkin toteutuvat. Niin kivaa ja jännää yhtä aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä aloin tänä vuonna miettiä kalenteria jo kesällä (enimmäkseen siksi, että ehdin kuvata kaikki luukut kun aurinko vielä paistaa) ja tekstiäkin tulee luukkuihin niin vähän, että sain nekin hoidettua valmiiksi odottamaan jo hyvissä ajoin. :) Mun kalenteri on siis tänä vuonna oikein hyvällä mallilla, mutta totta tuokin, että vastaanotto aina vähän jännittää.

   Poista

Kommenttisi piristää päivääni. ♥