sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Joululahjukset


Parempi myöhään kuin ei silloinkaan, vai miten se meni? Viikolla olin pienessä lenssussa, mutta nyt pääsen viimein esittelemään niitä viime vuoden joululahjoja. Aika vähän tuli itse tehtyä lahjuksia, mutta toisaalta lahjan saajiakaan ei ollut kovin montaa - ainakaan sellaisia, jotka pitävät käsintehdyistä lahjoista.Tein yhdelle ystävälle siilikorvikset massasta. Toive korviksista tuli häneltä itseltään ja näpersin kylkeen vielä avaimenperän, johon tuli erityylinen siili.
Toinen ystävä sai lahjaksi tyylisensä kaulakorun. Malli on hyvin lyhyt ja siinä yhdistyvät hopeoitu metalli sekä hennon siniset helmiäislasihelmet.

Äidille askartelin sudenkorentoheijastimen ja huivikorun - molemmat viime vuoden ''hittejä''. Korentoja tein tämän lisäksi pari muutakin, mutta ne valmistuivat niin viime tipassa, etten ehtinyt niitä kuvata. Tykästyin noihin heijastimiin kyllä kovasti (kuten niin moni muukin näpertäjä viime vuonna) ja pitäisi vielä tehdä niitä myyntiinkin.
Siinäpä ne lahjat sitten jo olivatkin, käsitöiden osalta siis. Viime aikoina oon taas pikku hiljaa kasvattanut lankahelmivarastoja, niitä kun ei oo ollut myynnissä aikoihin. Myös värityskirja on vetänyt puoleensa yhä useammin. Tammikuu on ollut tilaustöidenkin osalta vilkasta aikaa - ensi kerralla lisää niistä. Mukavaa alkavaa viikkoa, mussukat.


6 kommenttia:

Kommenttisi piristää päivääni. ♥