maanantai 17. lokakuuta 2016

Nevermore


Koska en itse käytä koruja lähes koskaan, ei mun tuu myöskään ostettua mitään korutarvikkeita itseäni varten. Kun törmäsin kuukausi sitten yhdellä Facebook-kirppiksellä tähän riipukseen, se oli kuitenkin ihan pakko saada omaksi, vaikka en osaa edes päättää, mitä siitä tekisin. Voisin ehkä käyttää sitä tuollaisenaan koristeena, tehdä siitä avaimenperän tai vaikka askarrella siitä kauniin kirjanmerkin. Hyllystäni löytyy Poen Kootut kertomukset ja kyllähän tuosta riipuksesta tulisi ihan täydellinen kaveri sille.Riipus on ihan superiso (n. 6x5cm) mistä yllätyin, koska en älynnyt innostuksissani katsoa myyntikuvasta sen kokoa, mutta eipä tuo haittaa. Niin innoissani oon vieläkin, että piti hekumoida ihan täällä blogissa asti. Noihin helmiin rakastuin melkein yhtä tulisesti, ne ovat samalta myyjältä ja ilmeisesti Persian jadea. Katsokaa nyt niitä, nehän on kuin karkkia! NERIK-loota, täältä tullaan...

On mulla toki ihan järkevääkin asiaa ostoksista intoilun lisäksi - kirjanmerkkiarvonta on nimittäin tullut päätökseen ja voittajien julkistus on paikallaan. Koska olen fossiili (ja koska osallistujia oli sopivasti) suoritin arvonnan jälleen manuaalisesti. Ämpäri on päässyt hukkumaan, joten sydänkuppi toimitti sen virkaa tällä kertaa.

Osallistujia oli siis sopivasti, mutta kuitenkin niin paljon, että päätin arpoa yhden kirjanmerkin sijaan kaksi. Onnea, Miia ja Elina! Voittajat ovat jo valinneet omat kirjanmerkkinsä - punainen ja liila merkki lähtevät matkaan tällä viikolla. Kiitos ihan kaikille ihanille osallistujille, tämä ei varmastikaan jää viimeiseksi arvonnaksi. Mikäli joku jäi vielä ruusukirjanmerkkiä himoitsemaan, kaksi jäljelle jäänyttä hyppäävät Facebookin puolelle myyntiin ja ne voi käydä sieltä nappaamassa.
Itsellänikin kävi munkki ja voitin Korustamon arvonnasta pirteän pinkin tiskiliinan. Kiitos vielä, ihana Eila. ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni. ♥