tiistai 25. lokakuuta 2016

Puisevia pöllöjä


Pöllöt, nuo aina yhtä ihanat hahmoset. Eihän ne tunnu menevän muodista millään ja hyvä niin. Voiko pöllöjä olla muka liikaa? Itse en moiseen usko ja tunnustankin olevani pöllöhamstraaja. Tänne blogiinkin on eksynyt jos jonkinlaista pöllöä metallisista riipuksista akryylisiin ja kapussipohjiin. Profiilikuvassanikin komeilee itse tekemäni massapöllö, jollaisia oon pyöräyttänyt yhden jos toisenkin. Puu on sellainen materiaali, jota mun tulee harvemmin käytettyä, mutta tällä kertaa korujani koristavat ihanan värikkäät, puiset pöllöriipukset.


Korviksiahan pöllöistä sitten syntyi, ihanan iisiä sarjatyötä. Riipukset on sen verran kookkaita, etten arvannut laittaa niiden lisukkeeksi mitään muuta, jottei korvakoruista tule liian reheviä. Kerkesinpä mä puupöllöistä jo jotain muutakin tehdä, mutta niiden esittely jääköön toiseen kertaan, koska en oo saanut niitä vielä kuvattua. Arskaa odotellessa...
Kun nyt pöllöaiheen äärellä ollaan, sopinee jos isken tämänkin saman otsikon alle. Sydänhelmipostausta naputellessa muistin, että mulla on vielä yksi huivikorupohja jemmassa jossain. Löytyihän se ja riipukseksi pääsi tämä ihana metallipöllö strasseineen ja lasihelmimasuineen.


5 kommenttia:

 1. Voi miten ihania taas! Erityisesti nuo puupöllöt on söpiksiä! ♥

  VastaaPoista
 2. Kivoja noi pöllöt on edelleenkin. Ja noi puiset mukavan värikkäitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainahan ne. ^^ Mäkin tykkään väreistä, pitää välillä ihan hillitä tuota väriräiskettä koruissa. :)

   Poista

Kommenttisi piristää päivääni. ♥