tiistai 11. lokakuuta 2016

♥ syrjällään


Mun koruilutahti on vähän hiipunut viime aikoina, tuotteliaan kesän jälkeen. Ehkä mä oon tässäkin asiassa vähän nurinkurinen - yleensä kai käsityöharrastus hidastuu tai loppuu jopa kokonaan kesän ajaksi kunnes alkaa sitten syksyn tullen taas iskeä kipinää. Mulla vaan tuntuu pää jokseenkin jumittavan korujen suhteen tällä hetkellä. Osittain tämä himmailu johtuu kyllä siitäkin, että oon pikku hiljaa palaillut lankahelmien pariin ja näpertelyt keskittyvät nyt taas paljolti niihin.
Vielä löytyy koneelta blogitettavia koruja, kuten nämä sydänkoruset. Sydämen muotoisia lamppuhelmiä tuntuu kertyvän mun lokerikkoihin pikku hiljaa, aina jostain tupsahtelee uusia ihanuuksia. Nuo sydämet (varsinkin kohokuvioidut) on mulle aika pahoja NERIK-tarpeita, vaikkeikaan yhtä pahoja kuin kivihelmet. Nyt osa näistäkin pääsi pois jemmoista, koruja kaunistamaan.

Tämä älyttömän kaunis ja iso sydänhelmi saapui luokseni koruiluystävä Pirjolta. Meidän korutarvikevaihto on ollut jo jonkin aikaa jäissä ja tätä sydäntäkin on siis rakkaudella jemmailtu hyvä tovi. Onpa Pirjolta kotoisin myös nuo mattapintaiset lasihelmet ja riipuspidike.
Tämän pirteän korusetin tein varta vasten Facebook-sivuni arvontaa silmällä pitäen, mutta muutinkin sitten mieltäni palkinnon suhteen.

Halusin tehdä jotain ''peruskorusta'' poikkeavaa, samalla hieman tavallista sirompaa ja yksinkertaisempaa. Pikkuiset lamppusydämet (nekin Pirjolta, kuten saattaa olla tuo isompikin) ja siro, hopeoitu ketju saivat toisistaan kumppanit. Tämä koru valmistui jo aikoja sitten, mutta vieläkin mietin, olisiko riipusosasta pitänyt tehdä jotenkin kevyempi tai jopa jättää se kokonaan pois.
Näissä sydänhelmissä on vähän ekstraihanuutta ja blingiä, eli strassi kukkakuvion keskustassa. Ripustin helmet korvakoukkuihin melkein sellaisinaan, eivät ne paria metallihelmeä kummempaa maustetta kaivanneet.
Tajusin juuri, mistä suuri osa sydämistä putkahtelee. Tämäkin muhkea söpöys on nimittäin Pirjolta kotoisin. Kuvaustilanne olisi kaivannut jotain rekvisiittaa tälläkin kertaa, jotta huivikorun olisi voinut tukea jotain vasten - nyt tuo helmi on jäänyt aika hassuun kulmaan. Vaan ei voi mitään, kuva on vanha ja korukin nyt jo myyty.


2 kommenttia:

Kommenttisi piristää päivääni. ♥