perjantai 31. heinäkuuta 2020

Kakkuja kupissa 2.0


Blogitekstissä ei kuulemma saisi mainita postaustaukoa, mutta menköön. Viime postauksesta on jo muutama kuukausi ja muutenkin postaustahtini on hiipunut koko ajan. Syy on sama kuin niin monella muullakin bloggaajalla; olen huomannut, miten ihanan helppoa uudet työt on julkaista Instagramissa. Tekstin tuottaminen on mulle hankalaa ja hidasta ja kuvapainotteinen alusta onkin siitä syystä aivan unelma. Instaan liittyy toki lukemattomia muitakin hyviä puolia.

Täällä blogin puolella näkyy kuitenkin jonkin verran porukkaa liikkuvan vieläkin, joten en tahdo lopettaa täällä julkaisemista kokonaan. Aion kuitenkin jatkossa liittää postauksiin yhä vähemmän tekstiä - pelkään, että muutoin en saa julkaistuksi yhtään mitään. Läppärillä on niin paljon kaikkea odottamassa! Kiitos teille, jotka olette jatkaneet blogin seurailua. Toivottavasti jatkatte vieläkin!

Tällä kertaa olen koonnut teille nautittavaksi Fimosta tehtyjä kuppikakkuja. Nämä valmistuivat keväällä. Otsikko viittaa aiempaan postaukseeni vuodelta 2014. Silloin esittelin ensimmäisiä massakuppikakkujani - ja nämä ovatkin toinen satsi! Hämmästyttävää, etten ole kuuden vuoden aikana massaillut ainuttakaan kuppikakkua. Pidemmittä puheitta, bon appétit! 
6 kommenttia:

 1. Makeita kuppikakkuja! :) Mullakin on kunnon tauko menossa, ei vaan oo ollu aikaa eikä mitään valmista. No, kohta ehkä valmiit sukat ja katsaus keskeneräisiin. Mutta ei sitä aina ehdi, jaksa, viitsi ja mitä näitä nyt on. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Tauko voi tehdä ihan hyvääkin välillä, eikä aina pysty, se on ihan totta. Eikä ole kai pakkokaan. ^^

   Poista
 2. Se on kyllä totta, että Instassa on niin paljon helpompi julkaista kuvat. Itse tykkään kuitenkin kirjoittamisesta, niin tykkään kirjoittaa blogiakin! Kiva, jos tännekin aina päivität välillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! ♥ Ihanaa, että mun postailut jotakuta kiinnostelee. ^^ Itse asiassa mäkin rakastan kirjoittamista! Se on vaan jotenkin niin kankeaa nykyisin, lienee harjoituksen puutetta.. ja olen kyllä myös liian tarkka tekstieni suhteen.

   Poista
 3. Joskus tauko tarkoittaa myös sitä, että on jäänyt jumiin johonkin vanhaan kaavaan tai toimintatapaan ja pitää irroittautua vanhasta voidakseen luoda jotakin erilaista uutta.

  Itselläni joskus tulee sellainen kausi, että en osaa valita langan väriä mitenkään. Vaikean kauden jälkeen huomaan että väriskaala on muuttunut ja käytän ihan eri värejä kuin ennen.

  Tarkoitan, että joskus etäisyyden ottaminen on hyvä, sillä etäältä näkee kokonaisuuden selvemmin. Ehkä sinulla on menossa luova tauko - jolloin alitajunta prosessoi niin, että energiaa ei jää muuhun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ajatellut, että syy on yksinkertaisesti siinä, että Insta vastaa nykyään tarpeitani paljon paremmin. Mutta sulla on hyviä ajatuksia, luova tauko on välillä tarpeen. ^^

   Poista

Kommenttisi piristää päivääni. ♥