lauantai 27. joulukuuta 2014

Kakkuja kupissa


Joulu meni taas suhahtaen ohi, kuten aina, ja lähestyvä arki alkaa pikku hiljaa ''ahdistaa''. Vaikka pidänkin työstäni, onhan se kivaa, kun saa vaan näpertää päivät pitkät. Joulu meni ihan mukavasti, vaikka mieli onkin ollut haikea. Olen muistellut rakasta kissaani, jonka menetin helmikuussa. Kisu sai aina jouluaattona tietysti oman pakettinsa ja vähän joulukinkkua herkuksi. Sitten leikittiin yhdessä uusilla leluilla. Lahjanarusta hän meni aina aivan sekaisin. :)

Hyvää Joulua sinullekin, rakas Ismo. ♥ ♥

Nytpä ajattelin laittaa kuvia niistä kauan ''mainostamistani'' massakoruista, aloittaen kuppikakuista. Kuten aina, korvakorujen hinta sisältää silikonistopparit, korukortin ja kortin päälle tulevan, suljettavan sellofaanipussin. Kuppikakkukorvikset saa omakseen hintaan 5e/pari.
Joitain korviksia on myynnissä useampi pari ja parien välillä on ulkonäöllisiä eroja johtuen käsityön jäljestä. Myös korvakoruparien sisällä on pieniä koko- yms. eroja eri yksilöissä - ei kuitenkaan mitään silmiinpistävää.


P.S. Kiva saada teidät lukijoiksi, Riikka ja Hanna. ♥ :)


Vaaleanliila/ vaalea vihreä, 
myynnissä 2 paria.

Valkoinen/ kirsikka,
myynnissä 2 paria.

Vaalea keltainen,
myynnissä 2 paria.

Kirsikanpunainen,
myynnissä 2 paria.

Vaalea violetti/ kirsikka,
myynnissä 2 paria.

Sinapinkeltainen,
myynnissä 2 paria.

Vaalea sininen,
myynnissä 2 paria.

Vaalea vihreä/ kirsikka,
myynnissä 1 pari.

Violetti/ vaalea keltainen,
myynnissä 2 paria.

Vaaleanpunainen/ kirsikka,
myynnissä 2 paria.

Turkoosi/ vaalea vihreä, 
myynnissä 1 pari.


4 kommenttia:

 1. Sää osaat kyl tehä hienoja koruja massoista katsoin noita muitakin sun tekeleitä ja oli kyllä hienoja! Ja oli pakko liittyä lukijaksi! :)

  Itse teen kans koruja ja niitä myös blogissani ja olen yrittänyt tehdä massoistakin, mutta niistä on tullut niin rumia, että en ole kehdannut laittaa niiistä kuvia.

  http://self--made.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, Sini! ♥ Kylläpä piristit päivääni. :) Multakin löytyy paljon sellaisia tekeleitä, joita en kehtaa kenellekään näyttää. Harjoittelua, harjoittelua - kuten koruilussa yleensä, myös massailussa. Pitäisi myös oppia pois liiasta itsekriittisyydestä ja täydellisyyden tavoittelusta...

   Lämpimästi tervetuloa lukijaksi. ♥ Sun blogia oonkin seuraillut jo jonkin aikaa.

   Poista
 2. Kiitos =) Sinulla on kiva blogi, joten on ilo olla lukijana ja seurailla mitä muut koruilijat saa aikaiseksi. Ja nämä sun massakorut - ihanan siistiä jälkeä!

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää päivääni. ♥