lauantai 31. tammikuuta 2015

Lisää massaherkkuja


Pitipä mun taas saada bloggausvimma keskellä yötä, etten varmastikaan pääse ajoissa nukkumaan. No, onhan huomenna sunnuntai ja periaatteessa saisi nukkua myöhään, mutta tykkään silti nousta suht aikaisin myös viikonloppuisin. Jos herääminen menee myöhäiseen, tuntuu että venyn ja vanun vaan koko päivän ihan väsyneenä, enkä saa mitään aikaiseksi.

Postasin loppuvuodesta kuvia polymeerimassakuppikakuista ja nyt on sitten muiden massaherkkujen vuoro. Jostain syystä näitä herkkuminiatyyreja on erityisen kiva massasta väkertää. Tosin viimeisin innostukseni kohde massan suhteen (ja vähän muutenkin) ovat pöllöt, mutta niistä lisää sitten joskus myöhemmin.

Vaahtokarkkeja en oo saanut toista kertaa onnistumaan edes tämän vertaa. Samoin donitseihin meni hermot, kun en saanut enää kuorrutetta asettumaan nätisti. Kakkuja voisin tehdä vaikka ja kuinka, kunhan joskus ehtisin. Nuo kaipaiskin vielä pientä hienosäätöä ja onkin ainoat tekemäni kakkupalat, jo viime kesän tuotoksia. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki sille, joka arvaa, mitä nuo viimeisessä kuvassa olevat pötköt esittävät!

Käykääpä myös täällä kurkkaamassa Jentsin tekemiä söpöjä massavoileipiä.  Hänen blogistaan löytyy muitakin massatöitä.


6 kommenttia:

 1. Ihania! Erityisesti Runebergintortut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Jents. ♥ Kiva, kun tulit lukijaksi!

   Hyvin tunnistettu. :D Pisteet on jaettu, nyt pitäisi vielä löytää jostain se papukaijamerkki...

   Poista
 2. Oiii, miten siistiä jälkeä! ♥ Runebergintortut on hauska idea =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos jälleen kehuista. ^^ Mietin, mitä sellaisia herkkuja voisin tehdä, joita ei löytyisi ihan joka tuutista ja nuo tortut pelmahti mieleen. :)

   Poista

Kommenttisi piristää päivääni. ♥