torstai 23. kesäkuuta 2016

Kukkivat laukkukorut


Juhannuksen kynnyksellä ollaan, mutta vielä tässä ehtinee yhden nopean postauksen rykäistä. Oonkin innolla odottanut, että pääsen esittelemään uusia laukkukorujani. Joihinkin luomuksiin sitä vaan rakastuu itsekin päätä pahkaa, vaikka tekee vähän pahaa sanoa niin julkisesti. Eihän itseään saa kehua.
Oon jo kauan hillonnut monen värisiä, isoja (27mm) lucitekukkia laatikoissani. Joskus niistä syntyi pari kaula- ja rannekorua, mutta ideat tuntuivat sen jälkeen loppuvan. Miten niitä käyttäisin, vai luovuttaisinko ja laittaisin kiertoon kirppikselle? Taannoin mietiskelin sitten, että olisi kiva tehdä jonkinlaisia sööttejä laukkukoruja ja silloin muistin ihanaiset kukkani. Ensimmäisen laukkukorun valmistuttua vakuutuin siitä, että olin oikeilla jäljillä - ja ei kun liukuhihna käyntiin!
Oli taas niin hauskaa näitä tehdessä, enkä pääse yli siitä, miten ihania nuo kukat on. Melkein ihanampia kuin hartsiruusut - mutta vain melkein! Marika lähtee nyt syömään kesän ensimmäisiä mansikoita ja herneitä, nams. Oikein ihanaa ja hauskaa juhannusta kaikille!


8 kommenttia:

 1. Ihania koruja. Herkkiä. Suloisia :-) Kukat näyttää ihan syötäviltä

  VastaaPoista
 2. On tosi kivoja ja kesäisiä, tykkään kovasti<3

  VastaaPoista
 3. Näistä kaksi on jo saapunut tänne.
  Toisen tilasin ystävälleni yllärilahjaksi ja myös hän ihastui näihin.
  Innolla odotan mitä seuraavaksi keksit. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että tykkäätte, Tuula! ^^
   Toivottavasti myös jatkossa tulee kivoja juttuja näytille.

   Poista
 4. Tosi kivoja laukkukoristuksia:-)

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää päivääni. ♥