keskiviikko 26. elokuuta 2020

Donut worry

 
Donitsit ja kakut taitavat olla lemppareitani massailla. Kakkuja postailen ensi viikolla ja tällä kertaa luvassa on kattaus erilaisia donitseja. 
 
 
 
 
 
Haluan tehdä monia erityylisiä donitseja ja olenkin koettanut keksiä niille erilaisia koristelutapoja. Marmorikuviota (onko se edes tällaisen kuvion nimitys?) on tosi hauska tehdä! Olen marmoroinut vasta muutaman satsin melko kaukana toisistaan, siksi kuviosta on tullut joka kerta tosi erilainen. Ensimmäiset marmoridonitsini löytyvät täältä - ja onhan siellä näemmä strösseleilläkin koristeltuja herkkuja. 





Strösseleitä löytyy täältäkin! Suklaisia strösselidonitseja olen tehnyt ennenkin, mansikanmakuisten ohella. Tällä kertaa kokeilin myös muutaman mintunvihreällä kuorrutteella, mikä lie niiden maku sitten?




Tällaista sydänkuviota olen tahtonut jo pitkään kokeilla - sehän on ihan klassikko erilaisten (oikeiden) leivosten pinnalla. Vielä täytyy säätää sydänten kokoa oikeaksi, lisää kokeiluja siis vaaditaan. Tämä väriyhdistelmäkään ei hirveästi silmää hivele, mutta testiversioksi menettelee. 


2 kommenttia:

Kommenttisi piristää päivääni. ♥