sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Pientä jouluista


Jouluilu alkaa nyt virallisesti tässäkin blogissa ja vielä ennen joulukalenteria ajattelin paukauttaa pari jouluista avaimenperää/laukkukorua näytille. Näitä olisi enemmänkin, mutta katastrofi tuhosi yhden massariipuksen ja eBaysta tilaamani jouluiset metalliriipukset eivät ole vielä saapuneet. Pitihän jättää taas viime tinkaan niidenkin tilaaminen...
Olisin halunnut tehdä jouluisen massapöllön, mutta tuolla omalla pöllömallillani se ei oikein onnistu, kun tonttulakille ei ole paikkaa pullottavien silmien takia. Ehkä pöllöstä olisi saanut jouluisen toisellakin tapaa, mutta jääköön se ensi vuoden ongelmaksi. Massakissa tonttulakkeineen on aika hurmaava myös, vai mitä?

Johan oli taas sellainen vänkyrä tämä paketti etten oikein tiennyt, mistä kulmasta siitä olisi saanut hyvän kuvan. Kuvatessa oli niin hämärääkin, etten tainnut saada paketin väriä taltioitua kovin hyvin - se on siis violetti. Nauhat tein uudesta lempparistani, mintunvihreästä.

Mulle sattui joulujuttuja paistaessa aikamoinen moka ja sen vuoksi joulumassailut jäivät nyt vähäisemmiksi kuin oli tarkoitus. Vielä ehdin tosin askarrella jotain tilalle ja jouluisia korvakoruja on kyllä syntynyt ihan mukava määrä siltikin. Mokailusta postailen enemmän ensi vuoden puolella, kunhan saadaan joulukalenteri käytyä läpi. Ensimmäinen luukku aukeaakin ihan pian.


2 kommenttia:

Kommenttisi piristää päivääni. ♥