torstai 21. joulukuuta 2017

Joulukoristekalenteri, luukku 21


Etsiessäni varastoistani materiaalia joulukoristeita varten törmäsin rasiaan, jonne olin jättänyt Ajatuksen tasolla -postausta varten kuvaamani tarpeet. Postaus käsittelee keskeneräisiä projekteja ja ilmeisesti noiden tarpeiden poislaittokin oli sitten syystä tai toisesta jäänyt vaiheeseen... Pyörittelin tarpeita jälleen käsissäni miettien tällä kertaa, voisiko niistä tehdä jotain kivaa jouluksi.
Etenkin isoveikan sorvijämät upeine muotoineen näyttivät juuri passeleilta jouluisiin koristeisiin. Lisäsin niihin pienet silmukkaruuvit ja yhdistin metalliprikkoihin. Omasta mielestäni tämä metallin ja puun yhdistelmä on tosi kivan näköinen.

Useiden koristeiden kohdalla olen huomannut vasta jälkikäteen, kuvia katsellessa, miten niitä voisi parannella. Näiden ripustusnaruihin olisin voinut lisätä vielä käsittelemättömiä puuhelmiä, jotta puupinta olisi toistunut myös metallin toisella puolella.


2 kommenttia:

  1. Kivoja! :) Eiks oo jännä, miten ns. linssin läpi huomaa joskus paljon paremmin ne asiat, mitä vois vielä parannella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) On se vaan jännä! Pitäisi ehkä suorittaa jatkossa jonkinlainen välikuvaus. Ei tarvitsisi välittää, tuleeko kuvista hyviä, mutta niistä voisi tutkailla, täytyykö vielä tehdä parannuksia ennen lopullista kuvausta. :)

      Poista

Kommenttisi piristää päivääni. ♥