maanantai 11. joulukuuta 2017

Joulukoristekalenteri, luukku 11
En oo koskaan ennen tehnyt mitään himmelijuttuja ja joulukalenteri olikin oiva tilaisuus korjata asia. Ihan mitään suurta, monimutkaista rakennelmaa en halunnut tehdä ja lähdinkin liikkelle näistä pienistä lasiputkitimanteista. Helppoa kuin mikä ja vaikkei ne putkenpäät nyt aina kohtaa ihan tarkalleen, ei se kai niin kauheaa ole. Näissä pikkutimanteissa on ripustussiimat, mikä hieman jopa kuvasta käy ilmi.
Jotain vähän prameampaakin halusin tehdä. Aloitin samanlaisesta, pienestä timantista ja lisäilin lasiputkia sinne sun tänne tietämättä yhtään, miltä lopullinen koriste tulisi näyttämään. Ihme kyllä satuin onnistumaan kokeilussani ja sain aikaan tällaisen ison timantin, joka on minusta oikein kivan näköinen. Tuon yhden sojottavan putken kun vielä saisi tuosta oikealle paikalleen...

Noita pikkuisia timantteja voisi hyvinkin ripustaa joulukuuseen - miksei toki isompiakin. Ihan yksinään tuo iso timantti voisi sopia kranssin keskelle roikkumaan, jos tekisi vaikka jonkinlaisen upean, blingin täyteisen joulukranssin!


4 kommenttia:

  1. Kivoja ja tosiaan nuo pienet sopivat hyvin joulukuuseen. Vieläköhän kerkiäisi tekemään kun mulla on muistaakseni kullanvärisiä putkia jossain :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hyvin ehtii, nuo pikkuiset valmistuvat nopsaan. :)

      Poista

Kommenttisi piristää päivääni. ♥