torstai 25. lokakuuta 2018

Häivytyksiä


No niin, nyt päästään näihin mun liukuvärifiilistelyihin, jotka mainitsin ensi kerran täällä. Sateenkaarimatosta jäi siis käteen ylimääräisiä paloja, joissa raidat olivat jotenkin vinksallaan tai matosta ei jostain muusta syystä saanut leikattua nättejä sydämiä. Rullailin näitä paloja vielä mankelissa niin kauan, että raidat häivyttyivät toisiinsa ja leikkasin kuvioita vasta sitten. Ihan kaikki riipukset ei vielä päässeet käyttöön, mutta osasta tein esimerkiksi tällaisia korviksia.
Näistä tuli mun mielestä jotenkin tosi kivan ja iloisen väriset. Oranssi ja keltainen ei yleensä miellytä mua, mutta ehkä tuo punainen tuossa seassa tekee näistä omaa silmääni miellyttävät. Mieleen tulee liekehtivät sydämet ja ehkä myös (vuodenaikaan sopivasti) candy corn -makeiset.


Ovaali ja salmiakin muotoinen massamuotti ovat ihan mun suosikkeja nykyisin, sydämen ohella tietenkin. Kaikkia kolmea käytin nytkin ja yhdistelin raitoja eri järjestyksessä, jotta saisin erilaisia värimaailmoja. Näihin sydämiin taisi kuitenkin päätyä ihan kaikki sateenkaaren värit, yhteensulautuneina.

Tämä jännä ja psykedeelinen pintakuvio syntyi ihan vahingossa, enkä ole enää edes täysin varma koko syntyprosessista. Aion silti kokeilla kuvioinnin tekoa vielä joskus uudelleen, vaikka tiedän, että ihan samanlaista siitä ei tietenkään tule. Ehkä se onkin parempi niin; on hauska yllättää itsensäkin sillä, millainen kuva sieltä lopulta paljastuukaan. Kuvion kääntöpuoli ei kyllä ole mikään kovin ihana ja mietinkin, peittäisinkö taustan esimerkiksi mustalla kynsilakalla. Tällä tekniikalla voisikin valmistaa vaikkapa helmiä, jolloin tuo taustapuoli piiloutuisi helmen sisään.
Kahdesta eri sävyisestä pikkuovaalista ja lankahelmestä tein pidemmät korvakorut, jotka poikkeavat aika lailla viime aikaisesta tyylistäni. Tuli ihan tunne, että näissä on ihan hirveästi kaikkea sälää, koska olen jo tottunut tekemään liukuhihnalta korvakoruja, joissa on vain yksi riippuva osa. Tykkään kyllä näistä ihan tosi paljon ja on kiva saada välillä noita lankahelmiä omiinkin koruihin.


4 kommenttia:

 1. Nuo marmoroidun näköiset sydämet on ihan mainiot! Itse tykkään myös niiden taustasta, hauskat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No joo, eihän tuo tausta sillä lailla ruma muuten ole, mutta siihen tuli tuollainen tyhmä taitos - ja vähän hassua, että etu- ja takapuoli ovat eripariset. :)

   Poista
 2. Oi miten hienoja <3.. eikä haittaa vaikka puoliskot ovat vähän eripariset ja voisi luulla, että on ihan tarkoituksella tehty erilaisiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. ♥ Kiva kuulla, että ne eivät ihan hirveät taidakaan olla. :D

   Poista

Kommenttisi piristää päivääni. ♥