perjantai 2. marraskuuta 2018

Pinkkiä ja mustaa


No nyt on niin yhteensopivaa, että! Tilaustöitä on tullut kivasti tänäkin vuonna ja tässä taas jokunen niistä. Näiden ansiosta sain taas hetkeksi nostaa nenäni massailuista ja siirtyä esimerkiksi helmeilyjen pariin. Tämän postauksen värkkäykset menivät viidelle eri tilaajalle, joten on jännä, miten värimaailmasta tulikin näin yhtenäinen.

Ei nämä minun flamingot taida ihan kamalia olla, kun niitä ihan avainkoruunkin tilattiin. Lähdin innolla muovailemaan, vaikka hahmo oli minulle uusi ja siten aika vaikea saada oikean kokoiseksi. Vielä vaikeampaa oli saada aikaan ainakin seitsemän (mieluiten enemmän, jotta valinnanvaraa) samankokoista flamingoa. Helmiväriksi tahdottiin neutraalia mustaa ja vielä tavallista pienemmässä koossa jotta linnut erottuvat kunnolla ja saavat olla korun pääosassa. Nämä massahahmoavainkorut ovat aina niin ihania projekteja!


Tein ensimmäisten, liian suurten tilalle uusia ja sirompia macaroneja, tällä kertaa ihanissa punaisen sävyissä. Reiän kokoa puolestaan suurennettiin. Samaan osoitteeseen lähti myös rusetti-macaronavaimenperä - samanlainen oli taannoisessa arvonnassa palkintona.Eräälle vakkaritilaajalle tein kaksi lyhyttä kaulakorua; mustan ja vaaleanpunaisen. Aluksi en saanutkaan muita ohjeita pituuden ja värin lisäksi, mutta tunnen hänen korumakunsa jo melko hyvin, joten sitä kautta oli helppo lähteä yksityiskohtia hiomaan. Vaaleanpunaisen korun kristallirondellit eivät ole oikeasti yhtään niin hailakan ja tympeän värisiä kuin kuvassa ja sävy sopii luonnossa myös paljon paremmin yhteen tuon riipuksen sisällä olevan helmen kanssa.


Muoviakin kutistelin taas kahden tilaustyön verran. Ensimmäinen kaulakoru tilattiin rippilahjaksi ja toinen (noita-akan hattu) asusteeksi Halloween-juhliin. Tämä musta kutistemuovi on niin hauskaa, että olen pitkään suunnitellut tekeväni siitä jonkinlaisia siluettikorvakoruja. Sopivia hahmoja on vaan vaikea keksiä..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni. ♥