lauantai 20. huhtikuuta 2019

Munakuppikakku
Juhlapyhät - mikä ihana tekosyy teemamassailuille! Joulu taitaa olla lemppariteemani, mutta pääsiäisestäkin voi ammentaa kaikenlaista kivaa. Tosin huomasin, että tein pupuja ja munia viime vuonnakin - hups, mutta ei nämä uudet massailut nyt kuitenkaan ihan samanlaisia ole.


Tarkoitukseni oli tehdä pääsiäisteemainen kuppikakku, mutta siitä tulikin hyvin munamainen - mikä toisaalta sopiikin mainiosti pääsiäiseen. Tätä voisi kutsua munakuppikakuksi. Tykkään tuosta rusetista, se onnistui hyvin eikä se edes kuulunut alkuperäissuunnitelmaan.
Uusi muotti pääsi testiin kun tein parit pupukorvikset, hännällä ja ilman. Munariipuksen askartelin ihan vaan huvikseni jo viime vuoden puolella kun yhdistin sateenkaariprojektin jämämassoja ja jostain syystä pyöritin ne munan muotoon.

Munia tein sitten lisääkin hiljattain kun äiti tilasi niitä rairuohoaan koristamaan. Munien muotoilu onkin yllättävän vaikeaa - ehkä jopa haastavampaa kuin pyöreän massapallon aikaansaaminen, varsinkin isompien munien kohdalla. Onneksi kuvioinnin kanssa ei tarvinnut tapella, se kun syntyi hyvin helposti ja näyttää minusta silti kivalta. Ihanaa pääsiäistä kaikille lukijoille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni. ♥