sunnuntai 12. toukokuuta 2019

Pastelliunelmia
En kestä, miten ihania tilaustöitä oon taas saanut toteuttaa. Herkät pastellisävyt miellyttävät omaakin silmääni kovasti. Tämä koko hattarakasa lähti yhdelle tilaajalle ja olipa taas hauskaa, kun sai massailla ison satsin jotain tiettyä hahmoa. Omissa massailuissani suosin suht pieniä eriä samaa työtä, osittain siksi etten voi olla varma menekistä ja myös koska haluan kokeilla mahdollisimman montaa eri juttua.

Muutama hattara tilattiin myös isompana versiona, kokoero on nähtävissä alemmassa kuvassa. Massatyön soveltaminen erikokoiseksi on mulle yleensä tosi haastavaa, mutta tällä kertaa se onnistui yllättävän kivuttomasti.

Nämä molemmat projektit taisivat valmistua jo viime vuonna. Samalle tilaajalle lähtivät punasävyiset pallomacaronkorvikset ja suloisen herkkä rusettiavaimenperä, myöskin pallomacruilla.

Äiti tilasi itselleen sateenkaarikorvakorut. Kuulemma niihin olisi pitänyt laittaa kaikki seitsemän väriä, joten pitänee tehdä uudet jossain välissä. Pallomacaronkorujen tilaajalle tein myös korvakorut minikokoisilla vaahtokarkeilla.


6 kommenttia:

 1. Suloisia herkkuja. :) Tiäks ku on niitä sateenkaarenvärisiä kirpeitä karkkinauhoja, jotka on rullalla? Semmoset vois olla kans koruina hauskat. Tai ylipäänsä karkkinauharullat, en tosin tiedä, miten se sokerinen pinta saataisiin, mutta kai siihenkin on keinot. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. ♥ Juu tiedän! Jotkut osaa tehdä sellaisia ja ne on ihania, mulla ei oo aavistustakaan miten sellainen pinta tehdään..

   Poista
  2. Apuaa.. Kävin etsimässä Youtubesta ohjeita ja nyt haluan tehdä kirpeitä karkkeja! Ihan superhelppoa, kunhan vaan löytäisin jostain askarteluhiekkaa. ^^

   Poista
 2. Niin ihania kaikki ja pastellisävyt miellyttää minunkin silmiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis. ♥ Kiva kuulla! Jännä miten en aiemmin pitänyt yhtään pastelleista, nyt ne on ihan suosikkeja. ^^

   Poista

Kommenttisi piristää päivääni. ♥