perjantai 31. toukokuuta 2019

Myyriä ja macaroneja
En ole massaillut aikoihin mitään tilaustöiden lisäksi, mutta koneelta löytyi vielä liuta vanhoja massajuttuja, joista päädyin koostamaan sekalaispostauksen. Muutakin kuin massailuja on kyllä tulossa, kunhan saan Haaste 365 -projektejani etenemään.

Halusin kokeilla Myyrän massailua ja päädyin tekemään korvikset äidille. Kun testaa jotain uutta hahmoa, kannattaa ehkä aloittaa yhdellä työllä. Kahden samanlaisen aikaansaaminen on tarpeeksi vaikeaa tutuillakin hahmoilla. No, Myyristä tuli mun mielestä lopulta ihan ookoot, mutta olisi ne voineet olla muun muassa vähän laihemmat.


Olen työstänyt muutamat jo blogissa näkyneet riipukset koruiksi asti. Sateenkaariosat leikkasin tilaustöistä ylijääneestä raitamatosta ja kuumailmapallot pääsivät kaulakoruja koristamaan. Vihreä kuumailmapallo jäi ainakin toistaiseksi vielä itselleni; mulla on työn alla massatöin koristeltu valokuvakehys, johon se sopii hyvin. Pallomacaroneja oli ensimmäisen kerran näytillä täällä ja kääretorttuja täällä. 
Uusiakin massailuja olen taas testaillut, kuten tammenterhoja. Macaronit ei oo mikään uusi juttu blogissani (saati kahvipavut), mutta jotain uutta näistä molemmista löytyy. Tuplaasuklaamacaron näyttää musta todella herkulliselta ja on kiva kokeilla valkoisen täytteen tilalla muitakin värejä. Tämä oli myös ensimmäinen sydämen muotoinen macaron, jonka tein (nämä syntyivät myöhemmin). Uutena muotona kokeilin myös nallemacaronia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni. ♥