maanantai 19. elokuuta 2019

Fisuja ja kisuja


Saan aina vaan harvemmin tilauksia perushelmikoruista, kun taas massailuja tilataan yhä enemmän. Fimoherkut ovat tällä hetkellä suosituimpia tilattavia, mutta vielä mukaan mahtuu jokunen elukkakin.


On aina jännittävää, kun asiakas toivoo jotain uutta massahahmoa. Ellen suorilta käsin voi sanoa, etten osaa jotain tehdä, lupaan ainakin yrittää. Monet suosituimmista massahahmoistani ovat joskus olleet tällaisia kokeiluja, vaikka yleensä ne sitten vielä kehittyvät vuosien saatossa. Tällä kertaa palaava asiakas toivoi vuokkokala-avainkorua, jota lähdin suurella jännityksellä toteuttamaan. Lopputulokseen olen ihan tyytyväinen, mutta ei nämä fisut taida ihan vakiokalustoon päätyä kisujen, pöllöjen ja muiden elukoideni rinnalle. Tähän koruun sain käyttää helmivarastoakin, joten ei tämä postaus ihan täysin massailuksi mennytkään.


Tein hiljattain pikkuiset kissaparit mustana ja oranssina. Nämä tilattiin neljä vuotta vanhan kuvan perusteella, joten siksi kisut ovat vähän hupsun näköisiä - ja hyvin erilaisia kuin nykyiset kattini. Mallikuvan kisut olivat ensimmäiset tekemäni massakissat, tai ainakin ensimmäisten joukossa. Tein ne silloin tilaustyönä, enkä ole samanlaisia valmistanut toiste. Asiakas kuitenkin tykästyi malliin, joten toki sellaiset hänelle muovailin.

Nämä eripariset heppakorviksetkin tilattiin aiemman tilaustyön perusteella. Ihan ensimmäiset heppani tein myös nelisen vuotta sitten tilaustyönä ja vaikka ne eivät suosituimmat elukkani olekaan, on heppojakin tilattu muutama kymmentä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni. ♥