lauantai 16. syyskuuta 2017

Arvonta: Liput Kätevä & Tekevä -messuille
Kätevä & Tekevä -kädentaitomessut järjestetään Lahden Messukeskuksessa  4.-5.11.2017. Kolme messuhallia täyttyvät monenmoisesta ohjelmasta ja mielenkiintoisista näytteilleasettajista. Messujen yhteydessä järjestetään myös muun muassa Kivi- ja korumessut sekä Nukkekoti- ja nukkemessut.

Jaossa on nyt kaksi kappaletta Kätevä & Tekevä -pääsylippuja, jotka ystävällisesti tarjoaa Lahden Messut. Pääsylipulla pääsee messuilemaan jommaksi kummaksi päiväksi - voit itse valita, kumpana päivänä haluat mennä. Lipulla pääsee myös muihin edellämainittuihin tapahtumiin. Voittajia arvotaan kaksi, joista molemmat saavat yhden pääsylipun.

Jos mielit itsellesi pääsylippua, voit osallistua arvontaan kommentoimalla vapaamuotoisesti tämän postauksen alle. Muistathan jättää sähköpostiosoitteesi, jos et muuten ole ''tunnistettavissa'' tai sinuun ei saa yhteyttä esimerkiksi oman blogisi kautta. Osallistumisaikaa on 26.9. saakka ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Onnea matkaan!

Lisää messuinfoa voit käydä katsastamassa osoitteessa katevamessut.fi.


12 kommenttia:

 1. Mukana! Kiva olisi käydä :)
  sirkkulitm@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Mukana arvonnassa, messuilu katkaisee kivasti vähän arkea.
  postin.tuomaa@gmailc.om

  VastaaPoista
 3. Kiva arvonta, mukana ollaan :) On varmaanki kiva tapahtuma <3

  VastaaPoista
 4. En olekkaan vielä aikaisemmin käynyt, mukana siis :)
  ellijapii@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Mukana :)
  guaggo.rautiainen@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Mukana. markettavesala@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Mukana Arvonnassa pia.backmark@hotmail.com (:

  VastaaPoista
 8. Arvonta suoritettu, onnea Nanna ja Marketta! :) Lisää lippuja tulee vielä ensi kuussa jakoon Instagramin puolelle, eli kannattaa seurailla sielläkin. ♥ Kiitos kaikille osallistumisesta!

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää päivääni. ♥