lauantai 16. heinäkuuta 2016

Karkkipöllöjä


Korupajassa on taas tehty pikkuprojekteja. Kuten oon varmasti jo maininnut, pidän luontoaiheisista riipuksista - puista, kukista, eläimistä... Perhosten ohella yksi ihan ehdoton suosikkiaiheeni on pöllöt. Löysin näitä ihania karkkipöllöriipuksia Facebook-kirppikseltä (heh) samalta myyjältä, jolta ostin hopeoitua papuketjuakin. Nuo kaksi elementtiä kävivätkin sitten oikein mainiosti yhteen.Huomasin korukaupassani avaimenperien mentävän aukon ja tarkoitukseen sopivia, pieniä riipuksiakin löytyi, joten ei kun tuumasta toimeen. Itse nostalgiaihmisenä ihastuin noihin Supersieniin ja tuli ihan ikävä lapsuuden Nintendo-pelejä.


Olkapäiden jumituksen takia en ole aikoihin pystynyt tekemään lankahelmiä paria (kivuliasta) testisatsia lukuun ottamatta, joten ikävä alkaa olla kova. Massailukin houkuttaisi, täytynee aloitella varovasti pienillä töillä ja katsoa, miltä ne tuntuvat. Tosin tällä hetkellä massailuhuoneeni ovi on ''sinetöity'', enkä astu sinne jalallanikaan. Kammoamani ampiaiset päättivät nimittäin vallata sen itselleen. Hävitystyöt ovat käynnissä, mutta vielä en uskalla huoneeseen mennä.

On ollut ihana huomata, että muutkin tykkäävät kukkivista laukkukoruistani yhtä paljon kuin minä. Puolet niistä löysivät jo itselleen kodin. Uusia kukkajuttuja on luvassa taas seuraavassa postauksessa.


2 kommenttia:

Kommenttisi piristää päivääni. ♥