keskiviikko 4. syyskuuta 2019

Keksiviikko

Testailut uusien massailuaiheiden parissa jatkuvat ja tällä kertaa vuorossa on keksikokeiluja. Vielä monta keksimallia jäi testaamatta, mutta onhan näitä jo mukavasti yhteen postaukseen. Näihin Doriksiin ja Prinsessa-kekseihin olen tosi tyytyväinen, varsinkin kun muistelen miten paljon aikaa kulutin pienten nonparellien tekoon. Kyllä kannatti nyhrätä! Kuka muistaa Prinsessa-keksit vielä Hannun ja Kertun pipareina?


Olen tehnyt oman mallini mukaisia, pieniä Domino-henkisiä keksejä kahtena eri versiona. Kokonaisessa keksissä on reikä ja puraistussa versiossa ripustussilmukka.
Carneval-keksejä sai aina lapsena kaverisynttäreillä, ihan kuten Prinsessojakin. Mahtavatkohan enää maistua yhtä hyviltä kuin silloin? Suloisia ja kauniin värisiä ne ovat ainakin, joten niistä saa myös sööttejä riipuksia. Pääsinpä taas leikkimään nestemäisellä massallakin.

Nämä Jaffa-keksit onnistuivat yli odotusten, vaikka oikeiden keksien sisälmys ei kyllä taida olla noin.. valuvaa. Näitä pitää kokeilla vielä vähän pienemmässäkin koossa! Makuvaihtoehtojakin riittää.

Ballerina-kekseistä ei tullut niin aidon näköisiä kuin oli tarkoitus, mutta suklaatäytteiset herkkukeksit onnistuivat sitten paremmin. Mikä on sun lempparikeksi? Ehkä se on joku, jonka tekoa voisin vielä kokeilla. Yksi joka ei päätynyt tähän postaukseen on suklaahippukeksi. En saanut siihen oikeanlaista tekstuuria, mutta ehkä joskus kokeilen vielä uudelleen. Kerrosvohvelit voisivat myös olla kivoja kasattavia.


4 kommenttia:

 1. Oi namskis, Dorikset on minun lempparit ja kaikki syötävän söpöjä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Dorikset on niin hyviä, olispa käden ulottuvilla. ^^

   Poista
 2. Ballerina-keksit on yksiä mun lempparikeksejä. :P Aidoilta näyttävät sinunkin versiot! Ihana keksivalikoima.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä tykkään niistä nougatin makuisista. :)

   Poista

Kommenttisi piristää päivääni. ♥