sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Elukkatehdas


Lankahelmikilpailu on nyt päättynyt. Osallistujat olivat hieman hukassa, mutta olihan teitä jokunen. Kiitos kaikille mukaan uskaltautuneille! Kisa oli ainakin itselleni hurjan jännittävä - varsinkin sen jälkeen kun huomasin, että kaksi vastausta on tasan yhtä lähellä oikeaa. Odottelin jännityksellä, osuuko mahdollinen uusi vastaus näiden kahden väliin. Niin ei käynyt, joten tässä kilpailussa onkin kaksi voittajaa.

Oikea vastaus oli siis 295 helmeä ja sekä Marjaana (343) että Norema (247) osuivat 48 helmen päähän oikeasta vastauksesta. Mahtavaa! Voittajille on jo ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Jatketaanpas massapostausten sarjaa. Näitä on tulossa vielä monen monta, joten toivottavasti ette kyllästy. Värihaasteen myötä blogiin saa kyllä aina välillä muutakin kuin näitä massaelukoita - ja pitkästä aikaa oon tehnyt myös vähän erilaisempia tilausmassailuja. Mutta katsellaan nyt ensin näitä tuttuja hahmoja.


Kisuja olen pyöritellyt useamman satsin vakitilaajalleni, koruilijatoverille joka tekee niistä ihania heijastinkoruja. Mulla ei oo mitään standardeja näitä tehdessä, eikä mallia mistä katsoa. Menen fiiliksen mukaan ja sen vuoksi jokainen satsi on hieman erilainen.Pöllöt ovat suosituin hahmoni ja niitä olen nytkin tehnyt. Nämä kaikki menivät samaiselle toverille kuin kissatkin. Saan lähes aina päättää siipien värin tehdessäni hänelle ja yhtä satsia tehdessä päätin kokeilla, miltä hiekan väriset siivet näyttävät pöllöllä. Mietin tuota asiaa siis jo täällä. Hiekkapöllöstä tuli mielestäni kaunis, jotenkin ihanan naturelli vaihtoehto karkkipöllöjen rinnalle.


Pääsin välillä pyöräyttämään muitakin elukoita, vaikkei nämäkään mitään uusia hahmoja ole. Toki väritys on molemmissa uusi, asiakkaan toivomusten mukainen. Koirat ja heppa menivät toiselle vakkaritilaaja-koruilijatoverille. Heposia olisi tarkoitus tehdä ensi viikonloppuna pieni satsi lisääkin.


4 kommenttia:

 1. Jihuu!! Ihanaa! Kiitos. Kävin katsomassa koruja. Tästä ei tosiaan tulekaan mikään helppo valinta. Niin paljon, niin kivoja. :)

  VastaaPoista
 2. Jee! Ihanaa! Minäkin voitin. Niin kuin Marjaana sanoo ei ole helppo valinta. Nuo pöllöt on niin hauskoja:) Kun teet seuraavan kerran voin ostaa muutama. Ja myös kissoja. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. ♥ Koruilijatoverilla on toistaiseksi jatkuva tilaus noiden massaelukoiden suhteen ja ylimääräisiä en ehdi juurikaan niiden lisäksi tehdä, mutta laita tilausta sisään niin teen oikein mielelläni sullekin elukoita. :)

   Poista

Kommenttisi piristää päivääni. ♥