sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Helmikuun hempeilyt


Vielä on muutama päivä helmikuuta jäljellä, eli hyvinhän tässä ehtii postata kuukauden värin ihan ajallaan. Käynnissä on siis koko vuoden kestävä värihaaste, joka löytyy Sirpukan solmuissa -blogista. Minä valitsin helmikuun väriksi punaisen.
Askartelin ystävänpäivälahjaksi teemaan sopivan pöllökorun. Masu on koristeltu polymeerimassalla ja pöllö on vielä kruunattu muutamalla strassilla. Sydämet piti tehdä kahdessa osassa, kun eivät millään ottaneet onnistuakseen yhtenäisinä. Yritin tehdä massasta sydänriipuksiakin (korvakoruihin) mutta eihän siitä tullut mitään. Enpä arvannutkaan, miten vaikeaa sydämen muotoilu on.

Joku saattaa tietää ja muistaa, että pidän hirveästi sydänlamppuhelmistä, varsinkin hopeafolioisista. Yhdestä tällaisesta muhkeasta, vaaleanpunaisesta sydämestä oon joskus tehnyt huivikorun ja tätä toista olen jemmaillut sopivaa projektia odotellen. Se projekti osui nyt kohdalle. Ensin syntyi rypäs punaisista lasihelmistä ja sitten laukkukoruun sujahti vielä sydänkin.

Puuhelmistä en olekaan tainnut aikoihin väkertää koruja. Kätköjä kaivellessa vastaan tuli näitä ihanan punaisia puuhelmiä, ihan just passeleita helmikuun herkkuja. Aikaa on siitäkin, kun olen tehnyt ihan tavallisen avainkorun - tai narukorun. Tässä puuhelmiavainkorussa yhdistyykin sitten useampi unohtunut tyyli ja tekniikka.

Sain yllätyksekseni ystävänpäiväpostia ihanalta blogiystävältäni Riikalta. Paketista löytyi muun muassa kauniita, lasisia sydänhelmiä. Juuri olin harmitellut itsekseni, kun jemmasta ei löytynyt yhtään pieniä sydämiä - ja ne massaiset ei onnistuneet. Nyt on sydän jos toinenkin! Pari helmeä kerkesin jo koruihinkin ujuttamaan, punaisista sydämistä syntyi alla näkyvät korvakorut. Helmien kaunis kuviointi ei näkynyt ensimmäisessä kuvassa, siksi tuo alempi kuva on tarpeellinen, vaikka vähän hölmön näköinen.

8 kommenttia:

 1. Tuo pöllö on niiiiin ihana!! Ja upeat korvikset olet loihtinut noista sydämistä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Riikkaseni. :) Ja kiitos vielä ihanasta paketista. ♥

   Poista
 2. Ihana tuo kuvio pöllön mahassa ja nuo sydänkorvikset on niiiin kauniit!!

  VastaaPoista
 3. Nyt on kyllä todella kaunista pöllö on söpö ja nuo korvikset..!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Päikkä. ♥ Pöllö ja korvikset tuntuu olevan kaikkien suosikeita. :)

   Poista

Kommenttisi piristää päivääni. ♥