lauantai 11. helmikuuta 2017

Syömäkelvoton kakku


Tämä vuosi on ollut massailun täyteistä, melkein joka viikonloppu on kulunut muovaillessa. Lähinnä olen tehtaillut elukoita ja muita tilaustöitä, mutta vähän jotain ihan itsellekin. Joulukalenterin aikana blogiini pärähti sadas postaus ja sen kunniaksi ajattelin leipoa kakun!
No höpsis, oikeasti askartelin tämän Sinellin/ Ihana-lehden fimokakkukilpailuun, joka pidettiin viime vuonna Instagramin puolella.

Kakun päälle olisin halunnut yhden ison ruusun, mutta usean yrityksen jälkeen oli lopetettava, tai kakku ei olisi valmistunut ollenkaan. Opinkohan ikinä tekemään kauniita massaruusuja? Painiskelin siis tuon ylimmän kerroksen kanssa tosi pitkään, mutta lopulta siitä tuli sitten tuollainen.

Tosiaan, olen suorittanut uuden aluevaltauksen, eli korujani löytyy nyt myös Instagramista. Pääset tililleni klikkaamalla oikeaa nappulaa tuosta bannerin alapuolelta. Tällä hetkellä sairastan jo toista flunssaani tämän vuoden aikana, joten tämä pikapostaus sopii oikein hyvin tähän saumaan. Muita massailuja on tulossa näytille, kunhan tästä tervehdyn. Muistakaahan osallistua lankahelmikisaan, joka löytyy edellisestä postauksesta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni. ♥