tiistai 26. syyskuuta 2017

Syyskuun syksyiset


Värihaastetta pukkaa ja oranssi, se on syyskuun värini. Keltaisen lailla kartan tätäkin väriä joko tietoisesti tai tiedostamatta. Yleensä kun tartun oranssiin, kyseessä on tilaustyö tai teemakoru. Silloin kuitenkin usein tajuan, ettei se nyt niin kauhea olekaan. Oikeastaan oranssi on ihan kaunis väri - varsinkin yhdistettynä oikeaan värikaveriin. Sitä paitsi, esimerkiksi sellaisesta hennon persikkaisesta oranssista pidän kovastikin.
Sininen on oranssille oiva kumppani, kuten musta ja ruskeakin. Tosin musta-oranssiyhdistelmästä tulee helposti mieleen Halloween; siksipä valitsinkin tuota jälkimmäistä. Pronssin väristä metallia mun tulee nykyisin käytettyä harvakseltaan, joten otin sitäkin tällä kertaa mukaan.

Tilasin Helmikorista ihan muita tarvikkeita, kun silmiini osui suuri, oranssi hopeafoliosydän. Oli ihan pakko napata se mukaan kaulakorua varten. Huurrelasihelmistä olen aina pitänyt ja kaulakorussa onkin sähäkän neonoransseja huurrehelmiä. Rannekoru ei ole ihan sitä mitä kuvittelin, tai ainakaan se ei näytä kuvassa kovin kivalta. Ehkä se laskeutuu kauniimmin ranteessa. Väriyhdistelmästä kyllä pidän.

Avaimenperän silikonihelmi jäi ylimääräiseksi tehdessäni imetyskorua. Appelsiinifimohelmien kanssa tästä tuli kivan pirteä kokonaisuus. Korvakorut ovat mielestäni ihanan syksyiset, laitoin niihin vaihtelun vuoksi suljettavat koukut. Sinappiset pikkuhelmet ovat akaattia.


4 kommenttia:

  1. Oranssi on minunkin mielestä kaunis väri, kunhan minun ei tarvitse sitä päälläni kantaa. ;) Eli oranssi on inhokki värini, kuten keltaisen kesäkuusi kohdalla jo kommentoinkin, mutta siitäkin huolimatta nämä korut mielyttivät silmääni. :) Erityisesti tykkäsin tuosta siniseen yhdistämisestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuohan oli valtavan suuri kehu, kiitos. ♥ Totta sekin, että jokin väri voi miellyttää pienessä määrin vaikkapa jossain kivassa tavarassa, vaikkei esim. vaatteena tulisi mieleenkään käyttää. :)

      Poista

Kommenttisi piristää päivääni. ♥