lauantai 9. kesäkuuta 2018

Sydänkesä
Käsin muovailun vastapainoksi on kiva ottaa välillä massaillessa esiin valmiit muotit, joiden ansiosta ei tarvitse tuskailla saadakseen saman muotoisia ja kokoisia koristeita. Olen tehnyt viime aikoina paljon massakorvakoruja ja sydänkorviksia on tainnut syntyä kaikkein eniten.Eri väristen massojen yhdistäminen raidalliseksi pinnaksi on superhauskaa; tein näitä raitasydämiä ison satsin ja parhaat pääsivät sitten korvakoruiksi. Osa lopuista hyppäsi kirppikselle myyntiin ja monta sydänriipusta jäi vielä myöhempää käyttöä varten.


Kahdella eri kokoisella muotilla leikkiminen on myös kivaa, tällaisia reikäsydämiähän tein jo ystävänpäiväarvonnan rannekoruihin. Välillä innostun kokeilemaan erilaisia pintakuviointeja ja alimman kuvan fuksian värisiin sydämiin loin tekstuuria hiomapaperilla painamalla, askartelupiikillä pistelemällä sekä pienellä massamuotilla painaen ympyröitä sekä kevyesti että läpi asti.

Polymeerimassoista saa helposti kaikkea pientä ja söpöä, josta voi askarrella persoonallisia nappikorviksia. Mikäpä sen helpompaa kuin painaa valmiiseen massaan kuvio valmiilla muotilla. Paiston (ja puhdistuksen) jälkeen sitten vaan korvispiikkejä liimailemaan. Nopeaa, vaivatonta ja kaunista!


4 kommenttia:

  1. Kuin karkkeja! Sydämet toimii aina. Tosi kauniita. :)

    VastaaPoista
  2. Voi miten kauniita sydänkorviksia ja aina vähän erinäköisiä.. todella ihania <3

    VastaaPoista
  3. Kiitos kaikille ihanista kommenteistanne. ♥ ♥ ♥

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää päivääni. ♥