perjantai 10. elokuuta 2018

Herkkuja ja pörriäisiä


Massahömpötyksillä jatketaan taas ja näille ei ole luvassa loppua ihan lähimain; paljon kaikkea kivaa ja muovailtua on vielä jonossa. Joulukalenteristakin löytyy tänä vuonna Fimojuttuja (kyllä, ajattelen jo niin pitkälle). Tällä kertaa vuorossa on kuitenkin pirteitä massakorviksia, osa tilaustöitä ja osa ihan omasta hatusta vedettyjä.

Kaikenlaisista herkuista olen koruja tehnyt, mutta nämä taitavat olla ihan ensimmäiset massahedelmäkorvikseni. Lisää terveellisyyksiä tulee ihan varmasti joskus; olen jo pitkään tehnyt ajatuksissani heviosastokoruja, mutta kädet eivät vaan ole ehtineet mukaan. Näihin omppuihin tykästyin niin paljon, että niitäkin tulee varmasti tehtyä lisää, monessa koossa ja eri väreissä.

Ihana, taitava Riikka tilasi itselleen mansikkatuutit hopeakoukuilla. Keksijäätelöt (jäätelökeksit?) askartelin ihan omaksi huvikseni ja kokeilun ilosta. Korvikset päätyivät sitten äidille.

Nämä ötökät tein myös äidille, hänen tilauksestaan. Ampparin raidat olivat yllättävän vaikeat saada paikoilleen ja mietin pitkään, laittaisinko selkään vielä siivetkin. Leppäkerttu taas muotoutui kivuttomammin kuin oletin. Leppiksiä mun on pitänyt tehdä jo monta vuotta, mutta sekin on sitten jäänyt - taas näitä projekteja, jotka viipyilevät ikuisuuden ajatuksen tasolla.

Kaikkea mahdollista ihanaa ei vaan ehdi massailla, mutta onneksi tilausten myötä tulee kokeiltua aina välillä jotain uutta. Massahahmoja tilataan usein sanoin ''Ootko koskaan tehnyt...'' tai ''Saako sulta...'' ja lukemattomat kerrat olen vastannut: ''En ole vielä tehnyt, vaikka on pitänyt kokeilla''. Tilaustyö onkin usein tervetullut potku takapuoleen.

Taannoisesta pilleritilauksesta jäi muutama mömmö itsellekin ja askartelin niistä parit korvikset. Teen usein tilattuja massajuttuja muutamia ylimääräisiä, jotta saan valita tilaajalle parhaat yksilöt ja jätän loput itselleni myöhempää käyttöä varten.

Nämä heposet olivat tilaustyö, joka saapui Instagramin kautta. Tilaaja tahtoi antaa ystävälleen heppakorvakorut, joiden väritys olisi sama kuin ystävän omilla hevosilla. Siksi nämä ovat siis eripariset. Minusta ajatus oli aivan ihana ja oli mahtavaa päästä sitä toteuttamaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni. ♥