sunnuntai 1. joulukuuta 2019

Joulukalenteri, luukku 1


Se tulee sittenkin myös tänä vuonna - ei ihan siinä muodossa kuin alunperin suunnittelin, mutta tuleepa kuitenkin. Blogijoulukalenterini on ollut joka vuosi ihan erityylinen ja tajusinkin, että voin tehdä siitä tälläkin kertaa ihan minkälaisen vaan.  Ainoa asia, josta pidän kiinni on se, että luukkuja on vähintään 24.

Kirjoitin pari postausta sitten, etten ehtisi tänä vuonna julkaista joulukalenteria ollenkaan, koska tilaustyöt ovat vieneet niin paljon aikaani. Mietiskelin kuitenkin, voisiko nämä kaksi elementtiä yhdistää - ja miksipä ei? Tänä vuonna blogijoulukalenterini pitää siis sisällään viime kuukausina toteuttamiani tilaustöitä. Näin saan myös postattua nämä työt hyvin nopeasti ja tehokkaasti näytille, jotta ensi vuoden puolelle ei jää roikkumaan liian monia vanhoja töitä.

Nyt seuraa shokkipaljastus; kaikista luukuista löytyy fimomassailuja! No joo, ehkä kukaan ei järkyttynyt, ovathan fimoilut hallinneet blogiani jo jonkin aikaa - kuten myös tilaustöitäni. Itse asiassa tämän vuoden ensimmäiset (ja viimeiset) helmityötilaukset ovat minulla vasta parhaillaan työn alla. Varsinaista jouluista sisältöä löytyy loppukuun luukuista, enemmistö on ihan kaikkea muuta, mutta kivoja ja erilaisia fimoiluja on luvassa joka tapauksessa. Tervetuloa mukaan!
Ajattelin aloittaa tämän kalenterin rempseästi ja ensimmäisestä luukusta löytyykin hauska, pinkki flamingokorusetti. Korviksiin toivottiin hopeiset koukut ja vaaleanpunainen palloketju kruunaa kaulakorun. Come on, pelican!

4 kommenttia:

 1. Hauskoja flamingoja. :) Mukavaa, kun jaksat taas tehdä luukkuja! Mulla ei oo tänä vuonna kalenteria, joten onkin kiva vaihteeksi ihan vaan seurailla muiden kalentereita. Ihanaa joulunodotusta sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voi harmi, odotin jo innolla sun kalenteria. ♥ Mutta kiva tietää, että joku käy täällä kurkkimassa. :) Ihanaa joulun odotusta myös sinulle. ♥

   Poista
 2. Ihanat flamingot <3 ..mielenkiinnolla odotan mitä ihanuuksia luukkujen takaa paljastuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Anu. ♥ Tosi kiva, että olet mukana availemassa luukkuja! ^^

   Poista

Kommenttisi piristää päivääni. ♥