tiistai 14. tammikuuta 2020

Sokeriöveri


Vielä riittää viimevuotisia herkkuja ladottaviksi blogiin. Tilaustöitäkin on vielä jokunen postattavana, mutta sitä ennen vielä näitä omia sokeripommeja.






Kerroskakkuset ehtivätkin jo uuteen banneriin loppuvuodesta, mutta näemmä en ollut niitä vielä kerennyt kunnolla esitellä. Nämä kakut on siitä kivoja, että ne eivät tarvitse päällyskerrosta. Kakut voi siis toisin sanoen rapsutella kuohkeaksi joka puolelta ja sekös vasta kivaa on. Koristeeksi laitoin valkoista ''pikeeriä'' ja liiloja marenkeja.

Sydänkonvehteihin kehittelin lisää makuvaihtoehtoja ja vielä olisi kiva tehdä lisääkin variaatioita. Ensimmäiset sydänkonvehtini löytyvät täältä. Kääretortturiipuksiakin löytyy jo blogista, mansikoin koristeltuna. Tällä kertaa nämä saivat jäädä koristeetta, koska en ollut ihan tyytyväinen sisäpinnan kuvioon. Vielä kun muistaisin, miten ne ensimmäiset pyörittelin niin, että kuviosta tuli nätti.







Donitseja voisin leipaista ihan loputtomiin. Tai no, oikeastaan koristelu se paras osa on! Jospa joku muu valmistaisi ne pohjat.. Massailin mansikan makuisella kuorrutteella koristeltuja ja täyssuklaisia donitseja. Tykkään molemmista ihan hirveästi, mutta lempparini ovat kuitenkin nuo marmorikuvioidut donitsit. Onko tuo edes marmorikuviota, vai miksi tuollaista kutsutaan? Joka tapauksessa ne onnistuivat ihan yli odotusten ja ajattelin kokeilla samaa vielä muissakin väreissä.




Tein testimielessä myös muutaman marmorikakun palan, joiden kuviointi oli ihan älyttömän paljon vaikeampaa kuin donitsien, palasen muodon vuoksi. Lopullinen ulkonäkökään ei sitten kovin palkitseva ole.




Nämä keksit tein Halloweeniksi, kuten ehkä väreistä saattoi arvatakin. Musta mönjä näytti niin jännälle, että aloin miettiä voisinko käyttää sitä jossain muussakin, vaikkapa lakritsiteemaisessa, herkussa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni. ♥