tiistai 1. syyskuuta 2020

Pala kakkua

 

 
Kuten lupailin, tällä kertaa esittelen teille kakkujani - tai oikeammin kakkupaloja! Näitä on niin hauska tehdä ja miksi tyytyisi yhteen kakkuilutyyliin kun voi kokeilla mahdollisimman monta erilaista siipaletta. Nämä ensimmäisen kuvan prinsessakakkupalat ovat tuoreimpia leipomuksia, ne valmistuivat viime kuussa. Tein nämä kirsikkasuklaakakkuset samaan aikaan prinsessojen kera, eli tuoreita ovat nekin. Unohdan aina massaillessa, että punainen väri on tosi hankala kuvattava. Ei pitäsi käyttää punaista massaa, ainakaan näin isolla alueella.. 
 
 


Nämä hippukoristeiset kakkupalat ovat jo hieman vanhempia, tein osan niistä helmi- ja osan huhtikuulla. Pohjana on suklaakakku ja täytteenä sekä koristeena vuorollaan minttua, vadelmaa, sitruunaa ja luumua. Tykkään näistä tosi paljon ja näitä katsoessa tulee mieleen, miten hauskaa palojen päälle on ripotella massahippuja!
 
 


Nämä punaiset kakunsiivut olivat hauska kokeilu ystävänpäivän tienoilta - rakkaudenpunaisia ystävänpäiväkakkuja siis. Päässäni ollut visio ei kyllä sitten lopulta oikein toteutunut, en mitenkään erityisemmin pidä näistä. 
 
 Kun kokeilee uusia juttuja, monesti sitä epäonnistuu - niin myös massaillessa. Niin kävi myös näiden helmikuisten kerroskakkujen kanssa. Niiden ulkomuodon piti olla keväisen raikas, mutta väriyhdistelmä näyttääkin lähinnä ällöltä ja syömäkelvottomalta. Hieman kauniimpia kerroskakkuja löytyy täältä. Kuppikakut onnistuivat kyllä ihan kivasti, mutta saivat jäädä ainoaksi kokeiluksi, kun päädyin tekemään aivan erilaisia kuppiksia. 
 
 

2 kommenttia:

  1. Suloisia kakkusia. Kokeillessa ei aina onnistu, mutta kehittyy! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ♥ Totta tuokin, jotain hyvää niissä aina on. Kiva kun käyt heittämässä kommenttia, kiitos. ^^ ♥

      Poista

Kommenttisi piristää päivääni. ♥