maanantai 21. huhtikuuta 2014

Avainasiaa


Vihdoin pääsen laittelemaan lisää avainkorukuvia! Niitä tuleekin nyt sitten kerralla taas iso kasa. Avainkoruissa kun on se ''huono'' puoli, että kun niitä alkaa tehdä, ei ihan heti pystykään lopettamaan - eikä nyt kuitenkaan ole mahdollista ihan pelkkiä avainkoruja tehtailla.

Kutsun näitä siis avainkoruiksi, mutta jotkut käyttävät nimityksiä avainnauha, avainkaulanauha jne. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Samaan koruun voi toki ripustaa avaimien sijaan vaikkapa henkilökortin tai muistitikun. Korut eivät kuitenkaan kestä kovin painavien esineiden ripustamista.

Vaijeripohjaisissa avainkoruissa (kaikki muut paitsi viimeinen, turkoosi koru) on 0,45mm vahvuista koruvaijeria. Turkoosissa korussa olen käyttänyt 0,8mm vahvuista, hopeoitua kuparilankaa. Ruskeansävyisessä korussa on sekä vaijeria että kuparilankaa (ja myös vaijeripohjaisten korujen riipusosissa on kuparilankaa). Korujen pituus on noin 90cm + riipusosan pituus.

2 kommenttia:

 1. Hei!
  Täältähän löytyi raikkaita, kivoja koruja. Tykkäsin ihan erityisesti noita massakoruista, olen hurjasti innostunut tuosta massasta, eräs kurssi innosti kovasti!
  Kauniita avainkoruja myöskin.
  Blogisi ulkoasu on miellyttävää katsottavaa ja vielä, hieno idea kun laitoit tietoa hoidosta ym.
  Kovasti onnea blogillesi!

  VastaaPoista
 2. Hei, Vikki! Kiitos kauniista sanoistasi. ♥ Massailu on mustakin ihanaa, mutta välillä niin tuskaisen vaikeaa. Jonkun kurssin käynti voisi auttaa muakin. Olenkohan jo nähnyt blogissasi joitain massakoruja? Nyt ei ihan äkkiseltään tule mieleen.

  Tosiaan, tässä otetaan vasta ihan alkuaskeleita, saa nähdä millainen matka tästä muodostuu. :) Kiitos vielä kerran ja tervetuloa ensimmäiseksi lukijaksi, Vikki!

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää päivääni. ♥