maanantai 26. toukokuuta 2014

Karkkia vai kiveä?


Kylläpä sää muuttui taas ankeaksi ja kylmäksi. Sitä ennen muutama tosi kuuma päivä... Saisiko tuosta jotain välimuotoa, kiitos? Taidan vain olla tyypillinen suomalainen, jolle mikään sää ei kelpaa. ;) Viileässä ilmassa on se etu, että siivous on mukavampaa. Olisinpa voinut jättää siivouksen tähän päivään superkuuman lauantain sijaan. Yösiivoustako noilla helteillä pitäisi harjoittaa?

Olipahan ainakin hetken aikaa siistiä, kunnes talo alkoi taas täyttyä siitepölystä. Sitä tulee ihan uskomattomia määriä sisään ikkunoista ja joka paikka on hetkessä ihan keltainen. Onneksi en ole sentään pahemmin allerginen, mitä nyt vähän tulee niistettyä tavallista enemmän.

Eksyinkö aiheesta? Kivihelmikoruja piti tulla tänään mainostamaan. :) Nämä kivihelmet ovatkin kesäisen pirteitä väreiltään ja kuoseiltaan, osa ihan kuin karkkeja. Kivihelmiä käyttäessä täytyy muistaa, että ne rikkoutuvat erityisen helposti esim. kolauksesta. Lisää käyttö- ja huolto-ohjeita löydät blogini aiemmasta merkinnästä.

Riidankylväjässä käyttämieni kivihelmien lajiketta en valitettavasti muista - ostin helmet viime vuonna Tampereen kivi- ja korumessuilta, enkä tajunnut kirjoittaa kivilajeja ylös paikan päällä. Mulla on ihan toivottoman huono muisti, joten tietenkään en enää kotona muistanut puoliakaan nimikkeistä, saati sitä, mistä kojusta mikäkin helmi tuli ostettua. Ahkeran googlettamisen jälkeen olen kyllä melko varma, että helmet ovat mattapintaista turkoosia. Auttakaa toki, jos joku osaa kuvan perusteella sanoa, mitä nuo ovat!


Ilona (lyhyt kaulakoru) 10e
valikoima eri värisiä akaattihelmiä, hopeoitua kuparilankaa ja korumetallia. 
Suurehko perhosriipus ja salpalukko korun etupuolella.Karne(oli)vaali (lyhyt kaulakoru) 12e
pyöreitä ja sydämen muotoisia, tumman oransseja karneolihelmiä ja korumetallia.
Hopeoitua kuparilankaa sekä papukaijalukko.Riidankylväjä (pitkä kaulakoru, ei lukkoa) 15e
mustavalkoisia kivihelmiä, limen vihreitä helmiäislasihelmiä sekä mustaa metallilankaa.


Sabrina (pitkä kaulakoru) 9e
valikoima eri värisiä akaattihelmiä ja hematiitin mustaa metallilankaa.
 Musta metallisydän, korumetallia ja rapulukko.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni. ♥