maanantai 15. syyskuuta 2014

Syksyn lehti koruun ehti...


Rakastan syksyä, se on vaan niin paras ja kaunein vuodenaika. Kirpeän usvaiset syysaamut ovat erityisen ihania. ♥ Onkohan olemassa ketään sellaista, joka ei pidä ruskasta? Vielä ei ihan ole kaunein ruska-aika, mutta otan nyt pienen varaslähdön ja laitan näytille ''ruskaimitaatioita'', sitä oikeaa odotellessa.

Ainoa huono puoli tässä kohdassa vuotta on se, että yleensä sairastun flunssaan heti syksyn tullen. Sama juttu tänäkin vuonna ja tuntuu, ettei tämä flunssa ihan heti ota loppuakseen. Tämä yskä vie multa hengen - tai vähintään yöunet. Olen nähnyt niin mielipuolisia uniakin öisin, että huh huh. Onneksi kipeänä ollessa saa hyvällä omallatunnolla ottaa päikkärit tai vaikka toisetkin.

Jotain piristystäkin tähän sairastamisen keskelle ilmaantui, nimittäin tein ensimmäisen myyntini Huuto.netissä. Laitoin kuun alussa kokeeksi myyntiin tekemiäni massaherkkukorviksia (mm. kuppikakkuja) ja vaahtokarkkikorvikset menivät viime viikolla kaupaksi. Käyttäjätunnuksen olen tehnyt tuonne useampi vuosi sitten ihan vain yksien korvakorujen ostamista varten. Sen jälkeen onkin sitten jäänyt koko sivusto unholaan, mutta nyt ajattelin lisäillä pikku hiljaa koruja myyntiin myös tuonne. Mitään suuria odotuksia ei myynnin suhteen ole, siksipä jokainen kauppa on iloinen yllätys.

Koruilu on jäänyt viime aikoina tosi vähälle, kun en ole jaksanut kipeänä oikein mitään tehdä. Sormet syyhyääkin jo uusien helmeilyjen pariin! Nämä syysluomukset ovat viime vuoden tuotoksia.


El otoño (lyhyt kaulakoru) 10e
karneoleja, värjättyä jadea, korumetallia ja hopeoitua kuparilankaa.


Kuolleet lehdet (rannekoru) 7e
särölasia, korumetallia ja pronssin väristä metallilankaa.


Ruska (lyhyt kaulakoru) 10e
lasihelmiä, korumetallia ja kullattua kuparilankaa. 

Syysaurinko (rannekoru) 5e
lasihelmiä, yksi laavakivihelmi, korumetallia ja hopeoitua kuparilankaa. 


2 kommenttia:

  1. Onpas kauniita koruja täällä:-)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Helinä! Lämpimästi tervetuloa lukijaksi. ♥ :)

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää päivääni. ♥