tiistai 23. syyskuuta 2014

Sor-sor-sormusleikki alkaa...


Ihanaa, kun sataa vettä. ^^ Se saa jotenkin luovuuden virtaamaan. Oon katsonut Big Brotheria (kyllä, tunnustan) ja miettinyt, että mä kyllä tulisin siellä talossa pöpiksi ihan jo senkin vuoksi, kun ei saisi tehdä käsillä mitään. Ei saisi kirjoittaa, piirtää... koruilusta nyt puhumattakaan. Toisaalta 100 000 eurolla saisi aika kivasti uusia koruilutarpeita... ;)

Löysin hukassa olleen luonnosvihkoni, jonne olen piirrellyt ja kirjoitellut koruideoita. Aina ei päässä pyörivää ajatusta pääse heti koruksi pukemaan ja silloin se on pakko saada samantien paperille tai muuten se unohtuu. Olen tosi surkea piirtämään, mutta piirtotaidot on sentään omiin tarpeisiin ihan riittävät. Vihkon löydyttyä innostuinkin piirtelemään malleja polymeerimassakorviksiin. Hirveästi massaideoita päässä, mutta saa nähdä, kuinka monet niistä onnistun toteuttamaan. Sen näkee sitten... jos joskus onnistuisin tännekin niitä massakorukuvia laittamaan, enkä vain vihjailemaan. :D Ongelma on siinäkin, että jos haluan laittaa niitä myyntiin Huuto.netiin, en voi myydä niitä samanaikaisesti täällä - mutta voihan pelkkiä kuvia sentään laittaa.


Tällä kertaa ajattelin esitellä askartelemiani sormuksia. Sormusten teko onkin jäänyt tosi vähälle, johtuen enimmäkseen siitä, että myös niiden myynti on ollut vähäistä. Aina välillä innostun kokeilemaan, saanko taivuteltua metallilangasta jotain kivaa sormeen, mutta en ole ainakaan toistaiseksi onnistunut. Näissä sormuksissa onkin valmiit, teräksen väriset sormuspohjat (nikkelittömät, tietenkin) joissa on kolme lenkkiä helmien ripustamista varten. Laitoin sitten vaan lasihelmiä sekä pieniä metallihelmiä korupiikkeihin ja liitin piikit sormuspohjan lenkkeihin. Näistä tuli varsin kivan näköisiä mielestäni - tietysti, kun niissä on helmiklustereita. ^^ Yllä olevassa ryhmäkuvassa näkyvä turkoosi sormus on mennyt jo kaupaksi ja huurretun valkoisen laitoin kiitos-lahjaksi eräälle ihanalle asiakkalle. :) Muut ovat vielä ''sormea vailla'' ja hinnaksi laitan näille 4e/kpl.1. viininpunaisia helmiäislasihelmiä

2. vaaleanvihreitä, kuviollisia päällivärjättyjä lasihelmiä 

3. mustia helmiäislasihelmiä

4. hopeanharmaita helmiäislasihelmiä

5. tummanvihreitä helmiäislasihelmiä 

 6. laventelivioletteja, mattapintaisia helmiäislasihelmiä 

7. siniharmaita helmiäislasihelmiä 


2 kommenttia:

Kommenttisi piristää päivääni. ♥