sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Miljoona hartsiruusua

No ei niitä nyt sentään miljoonaa ole, mutta ihan mukavan saaliin löysin taas, kun kirppistelin jälleen Facebookissa. En mä niillä kirppiksillä jatkuvasti rieku (vaikka siltä alkaa tuntua melkein jo itsestäkin, niin usein oon nuo kirppistelyt täälläkin maininnut) mutta aina välillä etusivulle pomppaa houkuttelevan näköisiä myyntikohteita. Aika vähän näihin hartsiruusuihin törmää missään päin nettiä, ainakin kaikkein pienimmät tuntuu olevan kiven alla - kun niitä siis ostomielellä etsii. Kirjohelmen valikoimasta löytyy aika montaa väriä, mutta ne myydään pareittain ja tarjoushaukkana etsin aina isompaa satsia, jolloin yleensä kappalehinta jää pienemmäksi. Ainoa vaihtoehto taitaa olla ulkomaiset nettikaupat, kuten eBay. 
Ruusuista on moneksi, kun niitä on monen kokoisia. Pienistä ja vähän isommista (eli 10mm ja 15mm kokoisista) tein nappikorviksia liimaamalla hopeoidun korvakorutapin ruusun taakse. Muutama isoin, 20mm kokoinen, ruusu pääsi puolestaan roikkuviin korviksiin liimattavan riipuspidikkeen kera. Äidille tekemiäni ruusukorviksiahan esittelin jo taannoin, niissä oli sekä nappeja että roikkuvia.
Sormuksia tulee tehtyä ihan liian harvoin, vaikka ei niitä kyllä usein kyselläkään. Löysin jemmastani jokusen säädettävän sormuspohjan, joihin sai liimattua ruusuja. Isoimmat ruusut näyttävät mielestäni parhailta sormuksina, mutta käytin myös paria astetta pienempää kukkaa, jotta sormuksen voi yhdistää saman värisiin korviksiin. 
Näistä lyhyistä ja siroista kaulakoruista tuli ihan mun suosikeita kaikista ruusukoruistani. Laitoin kauniin väriset, isot ruusut roikkumaan hopeoituun papuketjuun. Ruusuista on tosiaan moneksi, eikä tämä hamstraus varmastikaan jää tähän - varautukaa siis siihen, että ruusupostauksia tulee vielä jatkossakin. Näistähän voi askarrella paljon muutakin kuin koruja.  (Miettii hän ja hiippailee kohti eBayn ruusuvuoria... nami.) 

Edelliskertaiset perhoskorut ja peura-avaimenperät osoittautuivat oikein hiteiksi myyntisivullani. Violetit perhoskorvikset myin suoraan blogikuvan perusteella jo ennen kuin ne ''kauppaan'' ennättivät ja muillekin riitti vientiä. Näistä ruusuistakin osa on jo löytänyt itselleen kantajan. 


2 kommenttia:

Kommenttisi piristää päivääni. ♥