sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Tammikuun söpöilyt


Seurasin viime vuonna Korukoukussa-blogin osallistumista HommaHuone-blogin värihaasteeseen. Se näytti niin kivalta, että kun törmäsin vuoden alussa Sirpukan solmuissa-blogissa vastaavaan haasteeseen, päätin lähteä mukaan. Ainakin yksi suuri ero näiden kahden haasteen välillä on; täällä ei ole annettu valmiiksi värejä, vaan ne saa päättää ihan itse. Tällaisiin väreihin/sävyihin minä päädyin:

TAMMIKUU pastellisävyt     
HELMIKUU punainen      
MAALISKUU harmaa/hopea        
HUHTIKUU violetti           
TOUKOKUU vihreä        
KESÄKUU keltainen            
HEINÄKUU valkoinen/vaaleat sävyt           
ELOKUU ruskea               
SYYSKUU oranssi              
LOKAKUU sininen      
MARRASKUU musta       
JOULUKUU kulta     

Juuri ennen kuin löysin tämän värihaasteen, kävin askartelukaupassa ja silmiini osui aivan ihania, pieniä muovinappeja. Hurmaannuin niiden pastelliväreistä ihan täysin. Olen ostanut samoja nappeja aiemminkin, ensin vihreän sävyisen paketin ja sitten sekoituksen, jossa oli mustia ja kerman värisiä nappeja. Viimeksi mainitut ovat vilahtaneet täälläkin. Tämän kuun värivalinta olikin nappien myötä hyvin selkeä - pastellia pukkaa!






Ensin syntyi kaulakoru totuttuun tapaan, napeista ja hopeoiduista välirenkaista. Nämä nappijonot on vaan niin kivan näköisiä! Sydän tuntui sopivan söpöys-teemaan.




Paketissa oli neljän värisiä nappeja, mutta mielestäni tuo kolmen värin yhdistelmä näytti paremmalta kaulakorussa. Ylijääneet, persikan väriset napit pääsivät sitten korvakoruiksi - ne on ihan kirjaimellisesti nappikorviksia. Jokunen persikkainen jäi vielä jemmaankin.





Hiusklipsi-idea on muhinut päässäni jo jonkin aikaa. Tiesin ensin ainoastaan, että haluan laittaa siihen hartsiruusuja. Haaste ohjasikin kivasti värivalintoja, ruusulaatikosta valikoitui hennon vihreitä ruusuja. Vaalean keltaiset simpukkanapit löysivät tiensä ruusujen kaveriksi ja jottei rujo solki pilkottaisi helmien välistä, laitoin pohjalle valkoista satiininauhaa.

Vuosi väriterapiaa -haaste lähti kivasti käyntiin ja odotan jo innolla jatkoa. Kiitos haasteen järjestäjälle, tämä tuo kivaa piristystä harrastukseen. ♥


9 kommenttia:

  1. Värihaaste oli kyllä niin kiva, että ihan harmitti sen loppuminen. Onneksi pääsen nyt seuraamaan sinun värihaastetta =) Ihana tuo nappikoru ♥

    VastaaPoista
  2. Onpa kauniita koruja!:) Itse en ole ikinä käyttänyt nappeja koruihin, täytyykin kokeilla, on niin kivan näköisiä.:)

    VastaaPoista
  3. Olipas kiva nähdä korujakin värihaasteessa:).Minulla on korujen suhteen totaalinen jumi päällä,mutta jospa inspiroituisin haasteen myötä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) Inspiraatiota haen tässä vähän itsekin hauskuuden ohella. Ei se aina irtoa, mutta toivottavasti päästään vielä näkemään sunkin koruiluja. :)

      Poista

Kommenttisi piristää päivääni. ♥