maanantai 19. lokakuuta 2020

Silmukoita

 
Huomasin tuossa, etten ole viime kesän jälkeen päivittänyt tänne kuulumisia neulomisrintamalta. Tuolloinhan innostuin siis neulomaan muutamia asuja barbinukelle. Yleensä kai jos jonkinlainen neulekausi on, se on kylmään aikaan, mutta itselläni kävi jostain syystä ihan nurinkurisesti ja neuleinto nosti uudelleen päätään vasta tämän kesän kynnyksellä. Tällä kertaa se on kyllä pitänyt pintansa ja silmukoita syntyy vieläkin melkein joka päivä.





Siinäpä jokusia neuleita, joita olen tehnyt. On kyllä koukuttavaa puuhaa! Näitä on myös tosi kiva kuvata, vaikka kuvien laatu vaihtelee tosi paljon. Ainakin kimaltavia lankoja on vaikea saada näyttämään kuvissa edustavilta. 



Olen myös vihdoin oppinut virkkaamaan, jihuu! Sepä se vasta kivaa onkin. Ompelemaankin pääsin, kun syystakki kaipasi seurakseen legginsejä. Tein ne omista, vanhoista housuistani. Nämä ompelin käsin, mutta tein toisetkin pienet leggarit, joiden myötä pääsin käyttelemään ompelukonetta ensimmäistä kertaa piiiitkään aikaan. Jos haluat käydä kurkkaamassa lisää pieniä asuja, löydät niitä Instasta nimikkeellä @barbie.knits.


2 kommenttia:

  1. Voi miten söpöjä! Tuo viimeinen virkattu asukokonaisuus on huikee! :)

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää päivääni. ♥