lauantai 1. joulukuuta 2018

Fimojoulukalenteri, luukku 1


Se on kuulkaa taas aika aloittaa luukkujen availu. Kuten jo kesällä paljastin, tämän vuoden joulukalenteri tulee olemaan massa-aiheinen. Luukuista paljastuu siis Fimosta muovailtuja jouluisia ja talvisia riipuksia. Suurin osa riipuksista on valmistunut jo viime vuoden puolella ja moni on hyvin yksinkertainen muovailla. Toivon, että myös tämänvuotinen kalenteri innostaa mahdollisimman montaa lukijaa kokeilemaan samaa itse, vaikka varsinaisia ohjeita ei tällä kertaa täältä löydykään.

Tänä vuonna en julkaise jokaista luukkua Instagramin puolella, sinne tupsahtaa ainoastaan parhaita paloja ja kalenteri löytyy kokonaisuudessaan sitten täältä blogin puolelta. Tervetuloa seurailemaan. ♥
Ensimmäisestä luukusta löytyy perinteisen näköinen joulupallo, joskin vähän modernimmalla värityksellä. Jotenkin vaan tykästyin tähän väriyhdistelmään.

3 kommenttia:

 1. Suloinen joulupallo, mulle tulee ihan suklaakonvehti mieleen! :) Ihanaa joulukuun ekaa iltaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ihanaa joulukuuta sinne. :) ♥ Nyt en saa yhtään kiinni tuosta konvehdista, millaista tarkoitat?

   Poista
  2. Siis ihan vaan tuli yleensä suklaakonvehti mieleen, ei mikään tietty! :D Vaikka esim. Symphony-rasiassa on siinä keskellä sellainen pyöreä konvehti. :D Ja luulen, että tällaisia suklaatikkareita vois olla myös.

   Poista

Kommenttisi piristää päivääni. ♥