torstai 1. syyskuuta 2016

Siivekkäitä ja viiksekkäitä


Elokuussa tuli massailtua aika paljon - itse asiassa niin paljon, että muovailusta riittää asiaa kahteen eri postaukseen. Tässä ensimmäisessä keskityn tilaustöihin.
Tilaustyöstä se massainnostus taas lähtikin, kun vakiasiakas tilasi yksinäiselle pöllöavaimenperälleen kaverin. Massapöllö olikin sopivan pieni työ testaamaan käsien jaksamista. Testi meni oikein hyvin ja uskaltauduin toteuttamaan myös omia, pitkään suunnittelemiani massatöitä. Asiakkaan ensimmäiselle pöllölle tuli vaaleanpunaiset siivet ja mintunvihreähän sopi sen kylkeen oikein mukavasti.
Minttupöllön lennähdettyä perille asiakkaan tytär näki sen ja ihastui niin, että toivoi itselleenkin kaksi pöllöä - tietenkin lempiväreillään. Tumman siniset siivetkin tuli nyt pöllölle laitettua, ensimmäiset laatuaan kuten mintunvihreätkin. Laskeskelin tuossa huvikseni, että olen tehnyt pöllöjä nyt neljällätoista eri siipivärillä.

Toinen vakiasiakas tilasi itselleen avainkorun valkoisilla kissoilla. Kun sain kisut valmiiksi, toivoi hän sittenkin kaksi avainkorua - yhden itselleen ja toisen lapsenlapselleen. Valmiit kahdeksan kissaa jaettiin asiakkaan toiveen mukaan näihin kahteen koruun ja kisujen väliin pujotin helmiäislasihelmiä. Vaaleanpunasävyinen koru on asiakkaan ja violettihelminen lapsenlapsen. Tykkään noista kissoista itse niin hirveästi, että pitänee tehdä omaan hyllyyn kissakorvikset jossain välissä.

Joku ehkä huomasi, että olen hankkinut uusia kuvausalustoja, kun kyllästyin katselemaan vanhoja. Löysin kirjakaupasta muutaman kivan näköisen kuviopaperin ja äidin varastoista kävin joinkkaamassa lisää tapettinäytteitä. Haluaisin kuvata koruja myös rekvisiitan kanssa, mutta en osaa asetella tavaroita kauniisti korujen kanssa. Jokin kurssi voisi olla paikallaan tässäkin asiassa.

Uudet tuulet puhaltavat täällä blogissa vähän muutoinkin. Päivitin ulkoasua ja sivupalkin blogilistakin sai huutia. Poistin suurimman osan väsähtäneistä blogeista ja lisäsin tilalle uusia, kivoja tuttavuuksia. Aika vaikeaa on löytää mieluisia, aktiivisia korublogeja - vai enkö mä vaan osaa?


4 kommenttia:

 1. Oot kyllä niin fimomestari! Ihania oot taas tehnyt, varsinkin nuo kisut ♥ Ja hei, en minäkään osaa löytää kivoja korublogeja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hardly, my friend. ♥ Kiitos kuitenkin. ^^

   Mistähän me löydettäisiin niitä? Onkohan korustelu jotenkin hiipuva harrastus? Ompelua, neulontaa ja virkkausta pukkaa joka tuutista, mutta koruiluun ei niin herkästi törmää.

   Poista
  2. Instasta löytyy ehkä vähän helpommin, sun pitää tulla sinne kanssa =)

   Poista
  3. No niinpä tietty... Kovasti tahtoisin laittaa korukuvia sinne, mutta ei mun luuri suostu asentamaan Instaa - eikä Meseä. Eikä mitään muutakaan sovellusta. :(

   Poista

Kommenttisi piristää päivääni. ♥