sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Pienille prinsessoille


Polymeerimassat on sitten ihania. Niitä työstäessä saa tuntea itsensä jälleen muovailuvahalla leikkiväksi lapseksi. Harmi vaan, että muovailuvahailu ei ole koskaan ollut mun vahvin laji - kuten ei savityötkään. Polymeerimassalla työskentely ei siis tunnu multa yleensä luonnistuvan, mutta silloin tällöin saan kokea myös onnistumisen iloa.

Vaikka massan muovailu ei yleensä minulta onnistu, olen huomannut, että valmiilla muoteilla saa aikaan kaikenlaista kivaa. Viime vuonna löysin ihanan, perhosen muotoisen piparimuotin ja pikkutyttöjen (tai miksei hieman vanhempienkin, itse en ainakaan voi vastustaa perhosia! Korut on kuitenkin mitoitettu pieneen kaulaan sopivaksi.) korusarja Mariposa alkoi nopeasti kehittyä. Massaperhosten pintaan sain kivan kukkakuvion ihan tavallista askarteluleimasinta käyttäen.

Nämä kuvat ovat viime vuodelta, mutta jo niitä katsoessa tekee mieli alkaa massailla lisää perhosia. Massojahan voi sävyttää mieleisikseen, joten värien kirjokin voi olla miltei rajaton. Vaikka osa kuvissa olevista koruista on jo päätynyt uusille omistajille, voin tehdä myös lisää samanvärisiä perhosia.

Perhosten massa on Fimo Softia ja ne ovat kooltaan n. 50x35mm. Helmet on linkitetty 0,6mm vahvuisella hopeoidulla kuparilangalla. Lasihelmien kaverina on taas pieniä metallihelmiä. Kaikista koruista löytyy papukaijalukko (oranssista myös säätöketju) ja välirenkaat ovat hopeoituja.

1. Oranssi massa (oma sekoitus) + oransseja lasihelmiä. 5e
2. Turkoosi massa + turkooseja, huurrekimalteisia lasihelmiä. 5e


1. Kirkkaankeltainen massa + keltaisia huurrelasihelmiä. 5e
2. Violetti massa (oma sekoitus) + valko/musta/violetti lasihelmiä (opaakki). Myyty


1. Valkoinen massa + valkoisia helmiäislasihelmiä. 5e
2. Musta massa + mustia helmiäislasihelmiä. 5e


1. Ruohonvihreä massa + hennon vihreitä helmiäislasihelmiä. Myyty
2. Pinkki massa + kirkas/pinkki särölasihelmiä. Myyty


Valkoinen massa + kirkkaita lasihelmiä. 5e


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni. ♥