torstai 31. heinäkuuta 2014

Kilisee, kilisee rannekoru


Tänään oon saanut koko päivän nauttia kauan kaivatusta vieraasta, ihanan viileästä tuulesta. Viivythän vielä muutaman päivän, viivythän? Ihanaa virkistäytyä välillä ennen uutta helleaaltoa. Mulla ei ole kunnon tuuletinta, eikä 30+ asteessa jaksa tehdä paljoa mitään, ei ainakaan päivittää blogia kun läppäri vaan kuumentaa sisätiloja entisestään.

Tuli sitten kuitenkin kirppispöytä varattua tähän helteiden keskelle, joten hintalappuja oli väännettävä muutamana päivänä kirjaimellisesti hiki hatussa. Myyntiin meni lähes pelkästään koruja ja pelkille korviksille väsäsin melkein sata hintalappua (+pussitus yms.) joten kyllä siinä tekemistä taas riitti. Onneksi ei tarvitse itse olla koruja myymässä - kauppiastätinä hääräily on ihan kivaa, mutta ei näillä ilmoilla. Joko mainitsin, että vihaan hellettä?

Jostain mystisestä syystä mulla on tällä viikolla soineet joululaulut päässä, siitä otsikkokin johtaa. Ehkä viileämmän sään kaipuu vei mut joulun tunnelmiin. Nämä rannekorutkin on kulkusten lailla kiliseviä - osa kilkuttaa vähän enemmän kuin toiset. Pitäähän koruista lähteä vähän ääntäkin, eks jeh?2 kommenttia:

  1. Onpa tosi kivan näköisiä koruja. :) Tuo By the Sea, By the Beautiful Sea on mun suosikki noista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Mari. :) Aika jännä, itse tykkään muista enemmän.

      Poista

Kommenttisi piristää päivääni. ♥