maanantai 14. heinäkuuta 2014

Narutusta


Kylläpä on vierähtänyt pitkä aika siitä, kun viimeksi päivitin blogia. Pari viikkoa tässä välissä meni kesäflunssaa potiessa ja sen jälkeen aika kuluikin sitten rästihommia tehdessä. Eikä tämä tekstin tuottaminenkaan tunnu olevan niin helppoa, miltä se näyttää tai millaiseksi sen luulin.

Narukorut kuuluvat mun mielestä ehdottomasti kesään. Ohuehkon narun kaveriksi sopivat mainiosti puuhelmet ja näitä kahta olenkin yleensä yhdistellyt. Alla olevissa naruissa on kuitenkin enimmäkseen kaikkea muuta kuin puuta, sillä joskus vaihtelu virkistää. Vesiputous on jo vanhempaa tuotantoa, mutta muut kaulakorut olen tehnyt tässä parin kuukauden sisällä. Kaikki korut ovat pituudeltaan keskipitkiä. Miten hauskaa tavallisten solmujen teko voikaan olla! Yksinkertaiseen kesäkoruun pyrkiessä ei yhden korun tekoon mene paljoa aikaakaan.

Pahoittelen puuttuvia tietoja kivihelmien suhteen. Olen ostanut sekä punaisen sydämen että siniset kivihelmet askartelukaupasta, josta en saanut tarkempaa tietoa kivilajeista. Jos mulla olisi jonkinlainen bucket list, siinä lukisi varmaan yhtenä kohtana ''kivilajeihin perehtyminen'' - sen verran kauan olen tuota ajatusta mielessäni pyöritellyt.


Hekuma 5e
lasihelmiä ja suuri kivisydän vahatussa puuvillanarussa


Vesiputous 10e
kivi- ja metallihelmiä, korumetallia ja vahattua puuvillanarua. 
Suuri kivihelmi on kiinalaista turkoosia. 


Viattomuus 4e
puuhelmiä ja suuri akryyliriipus vahatussa nylon-nauhassa

Yksinäisyys 5e
lasihelmiä vahatussa nylon-nauhassa. 
Riipus on jonkun itse tekemä, suuri lasihelmi (kirppislöytö). 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni. ♥