torstai 1. syyskuuta 2016

Siivekkäitä ja viiksekkäitä


Elokuussa tuli massailtua aika paljon - itse asiassa niin paljon, että muovailusta riittää asiaa kahteen eri postaukseen. Tässä ensimmäisessä keskityn tilaustöihin.
Tilaustyöstä se massainnostus taas lähtikin, kun vakiasiakas tilasi yksinäiselle pöllöavaimenperälleen kaverin. Massapöllö olikin sopivan pieni työ testaamaan käsien jaksamista. Testi meni oikein hyvin ja uskaltauduin toteuttamaan myös omia, pitkään suunnittelemiani massatöitä. Asiakkaan ensimmäiselle pöllölle tuli vaaleanpunaiset siivet ja  mintunvihreähän sopi sen kylkeen oikein mukavasti. Sain siis itse valita uuden pöllön värityksen.
Minttupöllön lennähdettyä perille asiakkaan tytär näki sen ja ihastui niin, että toivoi itselleenkin kaksi pöllöä - tietenkin lempiväreillään. Tumman siniset siivetkin tuli nyt pöllölle laitettua, ensimmäiset laatuaan kuten mintunvihreätkin. Neljätoista eri siipiväriä on pöllöt aikojen saatossa saaneet, laskeskelin tuossa huvikseni.

Toinen vakiasiakas tilasi itselleen avainkorun valkoisilla kissoilla. Kun sain kisut valmiiksi, toivoi hän sittenkin kaksi avainkorua - yhden itselleen ja toisen lapsenlapselleen. Valmiit kahdeksan kissaa jaettiin asiakkaan toiveen mukaan näihin kahteen koruun ja kisujen väliin pujotin helmiäislasihelmiä. Vaaleanpunasävyinen koru on asiakkaan ja violettihelminen lapsenlapsen. Tykkään noista kissoista itse niin hirveästi, että pitänee tehdä omaan hyllyyn kissakorvikset jossain välissä.

Joku ehkä huomasi, että olen hankkinut uusia kuvausalustoja, kun kyllästyin katselemaan vanhoja. Löysin kirjakaupasta muutaman kivan näköisen kuviopaperin ja äidin varastoista kävin joinkkaamassa lisää tapettinäytteitä.  Ei mun korukuvat oo vieläkään ihan sellaisia kuin toivoisin. Haluaisin osata kuvata koruja rekvisiitan kanssa, mutta ei siitä koskaan oikein tuu mitään. Ei oo tarpeeksi kauniita tavaroita kuvattaviksi ja jos jotain onkin, en osaa asetella niitä nätisti. Jokin kurssi voisi olla paikallaan tässäkin asiassa.

Uudet tuulet puhaltavat täällä blogissa vähän muutoinkin. Päivitin ulkoasua ja sivupalkin blogilistakin sai huutia. Poistin suurimman osan väsähtäneistä blogeista (esimerkiksi jokin blogi oli päivitetty edellisen kerran kaksi vuotta sitten) ja lisäsin tilalle uusia, kivoja blogeja. Bongasin näitä blogeja selaimen kirjanmerkeistä, jonne oon niitä aina välillä heittänyt löytäessäni kiinnostavan yksilön. Harmikseni huomasin, että tosi moni noistakin blogeista oli jo kuollut ja kuopattu. Aika vaikeaa on löytää mieluisia, aktiivisia korublogeja - vai enkö mä vaan osaa?


4 kommenttia:

 1. Oot kyllä niin fimomestari! Ihania oot taas tehnyt, varsinkin nuo kisut ♥ Ja hei, en minäkään osaa löytää kivoja korublogeja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hardly, my friend. ♥ Kiitos kuitenkin. ^^

   Mistähän me löydettäisiin niitä? Onkohan korustelu jotenkin hiipuva harrastus? Ompelua, neulontaa ja virkkausta pukkaa joka tuutista, mutta koruiluun ei niin herkästi törmää.

   Poista
  2. Instasta löytyy ehkä vähän helpommin, sun pitää tulla sinne kanssa =)

   Poista
  3. No niinpä tietty... Kovasti tahtoisin laittaa korukuvia sinne, mutta ei mun luuri suostu asentamaan Instaa - eikä Meseä. Eikä mitään muutakaan sovellusta. :(

   Poista

Kommenttisi piristää päivääni. ♥